XGH Avatar

XGH

Laatste reviews

Master and Commander: The Far Side of the World(2003)

"...Man wat een K U T film is dit zeg, dit is echt enige film waar ik ooir de bios voor ben uitgelopen. Effect en al is allemala mooi gemaakt, maar het..."

Alien³(1992)

"...Ik heb de hele Alien reeks vorig jaar gekeken en moet zeggen dat deze, laat ik maar zeggen het minst goede is. Aliens vond ik de beste, dan Alien..."

Romance & Cigarettes(2005)

"...Ik heb hem net gezien en ik geef het een zesje. Het was wel mooi geacteerd en al echt heel grappig en mooi muziek allemaal, maar het verhaal ja ik..."

Titanic(1997)

"...Gewoon de beste film aller tijden, ben ook een man, heb niks tegen Leo, Het gaat mij niet om een acteur, maar de film(hoewel het leuker is als je favo..."

The Ring Two(2005)

"...Wat hebben mensen tegen vervolgen, van mij mogen ze best komen, ik heb er niks op tegen(vooral als ze goed zijn) :D En tegen Remakes heb ik ook..."

Laatste reacties

"...Omg, is DIT SERIEUS de filmtip van de dag? O_O damn di is echt een slechte film, geen spanning en nep, het enige leuke was Paris Hilton, omdat ze haar est doet om te 'acteren' maar alsnog zo dom over komt haha:D het is overigens een tijdje terug dat......"
House of Wax
"...Dit is toch echt wel een leuke film haha, geen aanrader ofzo, maar wel gewoon vermakelijk, ik vind dit serieus 10 keer leuker dan Dreamgirls, die ik in 15 heb afgekeken, door alleen maar door te spoelen uit saaiheid:p..."
Crossroads
"...Zo, die is snel op tv! o_O..."
Pride & Prejudice
"...Mensen naar mijn mening is dit echt echt echt een KLOTE K U T film, slaat echt nergens op en die slangen zien er nep uit, het begin was leuk, totdat ze het vliegtuig in stappen, dan word het echt een slechte film, serieus pak een dvd en verdoe je tij......"
Snakes on a Plane
"...Dit meen je niet, ik wil deze film al zo lang zien, komt ie op zo'n late tijdstip! -_-..."
Hideous Kinky

laatste ratings

3,4
Crossroads (2002)
Crossroads (2002)
6,9
The Reader (2008)
The Reader (2008)

watchlist

XGH heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.