Singles

Singles (1992)

Love is a game. Easy to start. Hard to finish.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hermit elephant

Avatar

Peter "Latere nieuwe frontman? Ten komt volgens mij uit 1991, en PJ heeft toch State of love and trust voor deze film aangeleverd?"


Pearl Jam is de Phoenix uit de as van Mother Love Bone. Na de dood van Andrew Wood in 1990 vormen gitarist Stone Gossard en bassist Jeff Ament een nieuwe band, met Mike McCready op lead guitar. Ze nemen een demo op met Soundgarden's Matt Cameron op drums. Deze demo komt dankzij de latere Pearl Jam drummer Jack Irons terecht bij een 25-jarige San Diego surfer genaamd Eddie Vedder, die de vocals opnieuw inzingt, evenals nieuw materiaal. Ze vormen een nieuwe band, genaamd Mookie Blaylock. Dave Krusen komt er dan nog bij als full-time drummer, waarna ze zich Pearl Jam gaan noemen. Ten wordt opgenomen in het begin van 1991, maar komt in augustus pas uit.

Peter

Avatar

hermit elephant "samen met hun latere nieuwe frontman Eddie Vedder"

Latere nieuwe frontman? Ten komt volgens mij uit 1991, en PJ heeft toch State of love and trust voor deze film aangeleverd?

CAGE

Avatar

Een hoog cijfer bedoelde ik.

CAGE

Avatar

Ik ken hem niet maar het heeft wel een IMDB cijfer. Kan iemand dat bevestigen toevallig?

interbob

Avatar

Dit is een Amerikaanse speelfilmversie van ''Neighbours'' met allemaal single mannen en vrouwen. Banaliteit ten top. Rating 2/10. Als je moet kiezen om onderuit te zakken met pint en chips tussen dit en Donald Duck, laat de eend dan maar komen.