Peter Avatar

Peter

Laatste reviews

Team America: World Police(2004)

"...Team America kritiekloos ten opzichte van het beleid van Bush? Dat lijkt me toch niet echt het geval. De film geeft, zoals al eerder gezegd, kritiek..."

Switch(1991)

"...En vergeet niet een man in het lichaam van een , een , , en ......"

Being John Malkovich(1999)

"...En op zie ik dat er nog een samenwerking gepland staat....hulde! Ben ook erg nieuwsgierig naar Kaufmans , geregisseerd door een nog grotere naam..."

The Sixth Sense(1999)

"...Maar even serieus, de manier waarop je op iemand reageert die deze film wat minder vond (om inmiddels duidelijke redenen) brengt wel een vraag bij me..."

Meet the Parents(2000)

"...Ik vraag me trouwens af hoe leuk de leukste komedie ooit kan zijn, als er al eens een documentaire is geweest over de allerleukste grap die er bestaat..."

Laatste reacties

"...Helaas kunnen we hier momenteel weinig aan doen, we krijgen de data zo aangeleverd van BelBios en toen we dat destijds geintegreerd hebben hielden we geen rekening met het feit dat ze vaker titels fout neerzetten. Kunnen we dus momenteel niet aanpass......"
12 Angry Men
"...[quote=je moeder]meer waardevol dan het gezanik van jou.[/quote] Als dat voorkomt dat er tientallen berichten verschijnen van mensen die alleen vermelden dat ze de film gaan zien heeft het in elk geval nut...."
The Omen
"...Ja, dat is Andy Serkis..."
Topsy-Turvy
"...1 vereiste is in elk geval veel vallende bladeren als metafoor voor het onderdrukte proletariaat......"
Lucía y el sexo
"...We zijn natuurlijk met z'n allen hier nog wel reuze nieuwsgierig wat die 'bronnen uit de VS' zijn. waar heb je in hemelsnaam gehoord/gelezen dat deze film zelfs niet gewoon standaard fictie is, maar zelfs een stapje hoger in het fictie-spectrum: pure......"
United 93

laatste ratings

Peter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Peter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.