Hostage (2005)

Every Second Counts

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Matige actiefilm van Willis (al is het nog beter dan de troep van de laatste jaren). de film begint leuk met een verwilderde Willis, een merkwaardige kill maar eens we een jaar verder zijn en Willis in een doodsaai dorp zijn werk verderzet (nog steeds voelend de gevolgen van zijn mislukte redding maar dan zou je denken dat je hem toch verwilderd laat zodat dat extra effect geeft? niet dus, gewoon weer de lekker herkenbare kale willis) is de fun eraf. tieners die inbreken? leuk, tieners die er geen flauw benul van hebben hoe ze het moeten doen? lachwekkend! Dat het personage van Willis, 10 jaar leger, 7 jaar ondervrager die mannen niet meteen kan vatten is al belachelijk op zich. Een geluk dat dan de 2e verhaallijn invalt waaruit blijkt dat bepaalde mensen ook Willis' gezin hebben ontvoerd. die 2 verhaallijnen door elkaar verweven houden de film nog enigszins onderhoudend en spannend ook al wordt het dilemma nooit tot een toppunt verweven. de rol van Foster was ook maar raar, zeker naar het einde toe ontspoort hij naar éen of andere horror-slasher-killer die dan wel weer uitstekend bij de totaal verkeerde muziek past maarja. De finale is ridicuul, cliché en slecht uitgewerkt.

Hostage is een matig tussendoortje van Willis die je misschien niet verveeld maar zeker niet op het puntje van je stoel laat brengen

6/10

Tarkus

Avatar

Eens opnieuw bekeken na lange tijd, en verander niets aan mijn eerste mening.
Bruce Willis in een rol waar hij steengoed in is en dat zorgt altijd voor een goede actieprent.

Commentaar 2005:
Weer een prachtfilm met Bruce Willis. Een beetje genre 'Die Hard' maar dat geeft niet echt, het is de soort rol waar Willis goed in is, en dat willen we zien, toch? En de film verveelt op geen enkel moment. Zeker het bekijken waard !!

woodie

Avatar

Een van de slechte films van Bruce Willis. Bruce is Bruce en dat is op zich ok, maar waarom één van die gasten helemaal doordraait op overdreven manier...?? Ik vond het echt niet geloofwaardig.

En dan een van die scenes dat hij 's-nachts naar het huis probeert te komen.....Hij loopt zo wat door een enorm oerwoud, terwijl het huis tegen een kale berg staat gebouwd....Het leidde allemaal te veel af.