Sven derks Avatar

Sven derks

Laatste reviews

The Right Temptation(2000)

"...Heel misschien dat als je je heel erg verveeld, dat je dan een beetje vermaakt wordt tijdens deze film. Het is eigenlijk gewoon een hele slechte film...."

The Hours(2002)

"...Ik heb de film nog niet gezien, dus ik ga hem dan toch maar kijken, ik kan niet oordelen over wat ik niet gezien heb, maar de cast ziet er toch niet..."

King Kong(2005)

"...Ongeloofwaardigheid, slechte effecten, langdradigheid, weinig plot. Wat wil je dan. Ongeloofwaardigheid? Dit is het verhaal, klaar. Als je..."

Independence Day(1996)

"...Hij is toch gewoon vet, of niet, dan. Het hele verhaal is niet eens geheel onlogisch. Er zitten veel elementen in de film die je bezig houden en dat..."

Heat(1995)

"...Geweldige film, eerlijk waar, maar kan iemand me vertellen wat nu de waarheid is over dat moment waarop De Niro en Pacino tegenover elkaar zitten, ik..."

Laatste reacties

"...Goede film, best wel aangrijpend. Prachtige Ashley Judd trouwens. Het is allemaal wel heel zielig, dus wanneer je daar een hekel aan hebt zou ik iets anders gaan kijken...."
Simon Birch
"...[quote=The_Dude2006]Heb het verhaal gelezen en er moet aardig wat van te maken zijn.[/quote] Dat moet sowieso wel, het zijn boeken van King en die zijn goed, maar er zijn verfilmingen van goede boeken geweest die niet een beetje in de buurt kwamen......"
John Cusack in Kings 1408
"...[quote=Mark]Leiders? Ik krijg na het lezen meer het idee dat je inplaats van 'leiders' treinwagonnen en douchekoppen bedoelt.[/quote] Dat gaat misschien wat ver, maar inderdaad met zo'n naam kun je misschien beter niet met leiders aankomen:E..."
Bioscoop Top-10 week 10
"...Gewoon kijken en laat je maar vermaken. Geen film waarbij je na hoeft te denken, dus gewoon met een paar vrienden bier drinken en film kijken, geweldig toch?..."
Commando

laatste ratings

Sven derks heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sven derks heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.