Sven derks Avatar

Sven derks

Laatste reviews

The Right Temptation(2000)

"...Heel misschien dat als je je heel erg verveeld, dat je dan een beetje vermaakt wordt tijdens deze film. Het is eigenlijk gewoon een hele slechte film...."

The Hours(2002)

"...Ik heb de film nog niet gezien, dus ik ga hem dan toch maar kijken, ik kan niet oordelen over wat ik niet gezien heb, maar de cast ziet er toch niet..."

King Kong(2005)

"...Ongeloofwaardigheid, slechte effecten, langdradigheid, weinig plot. Wat wil je dan. Ongeloofwaardigheid? Dit is het verhaal, klaar. Als je..."

Independence Day(1996)

"...Hij is toch gewoon vet, of niet, dan. Het hele verhaal is niet eens geheel onlogisch. Er zitten veel elementen in de film die je bezig houden en dat..."

Heat(1995)

"...Geweldige film, eerlijk waar, maar kan iemand me vertellen wat nu de waarheid is over dat moment waarop De Niro en Pacino tegenover elkaar zitten, ik..."

Laatste reacties

"...Goede film, best wel aangrijpend. Prachtige Ashley Judd trouwens. Het is allemaal wel heel zielig, dus wanneer je daar een hekel aan hebt zou ik iets anders gaan kijken...."
Simon Birch
"...Gewoon kijken en laat je maar vermaken. Geen film waarbij je na hoeft te denken, dus gewoon met een paar vrienden bier drinken en film kijken, geweldig toch?..."
Commando
"...Leuke film, maar de tweede keer is de spanning er wel af. Allicht dat ik hem toch nog wel even ga kijken, er zitten wel heel veel leuke stukken in. Goede acteurs, goede omgeving en grappige karakters...."
From Dusk Till Dawn
"...Best een leuke film, geen fantastische film, maar zolang die maar eens in de drie, vier jaar word uitgezonden hoeft het geen probleem te zijn, wat mij betreft. Uiteindelijk zitten er een aantal goede acteurs in en dan is het toch leuk om daar naar te......"
Reindeer Games
"...Je red het niet alleen met grote namen, er zijn al veel films die dat bewezen hebben en dit is er weer zo eentje. Dat is toch knap, want X-Men is wel vermakelijk, met een aantal acteurs die ook in Swordfish speelt zoals Thiver al aan gaf. Maar ach,......"
Swordfish

laatste ratings

Sven derks heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sven derks heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.