superbrigje Avatar

superbrigje

Laatste reviews

Nell(1994)

"...Ik vind dit een hele goede film! ik heb jodie foster nooit in een andere film gezien en misschien is het daarom dat ik haar acteerkunsten niet kan..."

Laatste reacties

"...[quote=Crveni Luk]Ik heb Ben Affleck eigenlijk nooit echt goed zien acteren ... precies, hij kan ook niet acteren!!![/quote] nou ik vond Ben Affleck in één film wel goed en dat is in Good Will Hunting samen met Matt Damon maar misschien is dat ook......"
Paycheck
"...Ik vind het wel een hele leuke film en ik vind renee zellweger niet eens zo slecht. ze had hiervoor nog nooit een musical gedaan en dat is echt niet zo makkelijk! catherina zeta jones doet het geweldig maar zij was musicalster voordat ze actrice wer......"
Chicago
"...Ocean's twelve is een leuke film, maar volgens velen viel hij nogal tegen en is hij minder leuk dan Ocean's eleven,maarre daar kan ik niet over mee praten want ik heb ocean's eleven nooit gezien. die ga ik dus zeker wel kijken want als hij beter is d......"
Ocean's Twelve
"...Ben benieuwd naar deze film ik heb er verschillende reacties van gehoord van goed tot slecht. ik ga in ieder geval kijken ik vind jim carrey namelijk een grappige acteur en tis te hopen dat hij dat in deze film weer waarmaakt..."
How the Grinch Stole Christmas
"...Hoi, mooie film!..."
The Christmas Path

laatste ratings

superbrigje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

superbrigje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.