edddy Avatar

edddy

Laatste reviews

Bruce Almighty(2003)

"..."een tiener die voor onderwijs kiest in plaats van voor drugs, dát is een wonder." ondanks dit soort zuigende expliciete moraal in deze film (je..."

Alien(1979)

"...'t is allemaal wel aardig uitgewerkt in deze film, decors, muziek, goed sfeertje, al met al en best spannend. maar toch...ik mis 't verhaal, ik mis..."

Laatste reacties

"...Gewoon een geweldig goeie film. niet realistisch? ach, ik weet weinig van oorlog dus wat kan ik ervan zeggen, maar toch lijkt het me in ieder geval 100 keer realistischer dan apocalypse now, dat vond ik trouwens een bagger- en flauwekul-film. dees......"
Full Metal Jacket
"...Een aardige film, al vind ik zelf de score aan de hoge kant. voor een film die niet echt standaard is, en vrij zwaar aanzet (kwa onderwerpen en sfeer), blijft ie op een of andere manier toch vrij oppervlakkig. toch zullen de personages bij de m......"
Happiness
"...[quote=Il Padrino]Met alle respect, maar jij bent waarschijnlijk óf streng Katholiek óf hebt 'm niet helemaal begrepen, want om te zeggen dat Dogma nergens over gaat slaat volgens mij nergens op. Het is een aanklacht tegen de Dogma's die binnen de Ka......"
Dogma
"...Een score en reacties waar ik niks van snap... een film die nérgens over gaat, vreselijke humor, behoorlijk irritant allemaal. 3 keer niks! :r [rating 0,5]..."
Dogma
"...Een van de zeldzame films waarbij ik na korte tijd uit de bioscoop ben gelopen -- de hele sfeer, vond t wat irritant, leeg, nietszeggend, quasi-depri ofzoiets (tis lang geleden, weet er het fijne niet meer van), maar echt onderbouwen kan ik het dus n......"
Claire Dolan

laatste ratings

edddy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

edddy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.