Noodle Avatar

Noodle

Laatste reviews

Charlie and the Chocolate Factory(2005)

"...Het zal wel aan mij liggen, maar ik vond hem toch wat tegenvallen. Van Burton verwacht ik gewoon iets meer. De kleuren spatten idd van het scherm, en..."

Laatste reacties

"...En is het gewoon toegankelijk voor iedereen die geinterreseerd is? Of moet je student aan de VU zijn? Volgens mij kun je ook gewoon naar binnen sneaken lijkt me! :)..."
David Lynch komt naar Nederland
"...Het zal wel aan mij liggen, maar ik vond hem toch wat tegenvallen. Van Burton verwacht ik gewoon iets meer. De kleuren spatten idd van het scherm, en Johnny Depp en de kinderen zijn geweldig, ook de Oempa loempa liedjes waren erg leuk, maar aan het e......"
Charlie and the Chocolate Factory
"...Ok, haha, komt iets lulliger over dan bedoeld was. Feit blijft wel dat ik de Amerikaanse versie van The Grudge in vergelijking met de Japanse film slecht vond. En zeker vergeleken met Saw. Saw is niet heel erg eng, maar tenminste wel origineel, en on......"
Saw
"...Hey Reefer, vond jij The Grudge beter dan Saw?? haha. Saw is een van de beste horrorfilms van de laatste jaren en door deze film wordt weer eens bewezen dat low-budget films een beroep doen op de creativiteit van filmmakers. Klasse!!!!!..."
Saw
"...Hey Sauron, wat een onzin. omdat jij Alexander liever met Angelina Jolie ziet is het een slechte film?? Ze was wel zijn moeder in de film, en het is onzinnig dat een regisseur een waargebeurd verhaal moet veranderen voor commerciele doeleinden, omdat......"
Alexander

laatste ratings

Noodle heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Noodle heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.