BassO Avatar

BassO

Laatste reviews

Spartan(2004)

"...Oei, wat een knorrige recenties. Ik vond deze film erg, erg goed. Niet bepaald een standaard Hollywood-recept. Het is dan ook geen luchtige..."

Final Fantasy: The Spirits Within(2001)

"...Deze film is zonder meer erg mooi, hoewel sommige effecten alweer gedateerd zijn. Ook merk je erg veel verschil in kwaliteit tussen de karakters. Het..."

The Matrix(1999)

"...Een knappe ACTIE-film (met nogmaals de nadruk op actie) die op het juiste moment precies de juiste sluimerende trends wist te raken: goeie kostuums,..."

From Hell(2001)

"...Matige film voor het budget en de drukte destijds. De mooie maar abstracte setting die je eerder in een videoclip zou verwachten legt de ondertoon..."

Laatste reacties

"...Even tegengas geven hier: Bowfinger is erg okay. Het is een over-the-top comedy met een flinke steek richting Hollywood's filmindustrie. Als je een serieuze, romantische of snelle film zoekt, zappen. Maar als je van de films van Eddie Murphy of Steve......"
Bowfinger
"...Een film die zijn begin tegen heeft: het flauwe begin en de pruilende Reese Witherspoon doen een serieuze film-kijker zappen, terwijl de film steeds knapper wordt naarmate hij vordert. Een knap script met goeie rollen voor Tobey Maguire en Joan Allen......"
Pleasantville

laatste ratings

BassO heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BassO heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.