Whitemans Avatar

Whitemans

Laatste reviews

Whitemans heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als je in de eerdere delen dood bent gegaan kun je als nog wel terugkeren. Waarom doen ze de film niet indelen met verschillende flashback scenes?? Dan kunnen Jamie Kennedy (Randy Meeks) en Liev Schreiber (Cotton Weary) rustig terugkomen, ook al hebb......"
Scream veteraan Liev Schreiber keert niet terug voor deel 4
"...Deze trailer is echt zo GRUWELIJK!! Echt vet uitgewerkt!! Wat krijg je als je de Light forcepowers en de Dark forcepowers bij elkaar doet...."
Star Wars Force Unleashed 2 trailer (aanrader)
"...Ik ben een filmfan en een voetbalfan, maar hier kan ik de humor wel van inzien :) wel grappig als ze dit echt voor het WK hebben bedacht...."
Sex and the City tart WK 2010
"...Met deze "recentie" ben ik het niet helemaal eens. Regisseur van Saw 7 3D is: Kevin Greutert (Saw VI, 2009) Verrassing van de film toch wel: Cary Elwes (Dr. Lawrence Gordon) Dat ze de badkamer maar weer eens terug laten komen, al is het in een......"
Saw VII 3D teaser poster
"...Ik zit er opzich nog wel op te wachten. Final Destination 2 vind ik tot nu toe de beste in de reeks, daarna vind ik deel 4 eigenlijk ook nog niet eens zo slecht. Ik zit alleen niet op de 3D film te wachten, hopelijk doen ze 5 ook in 2D uitbrengen...."
Einde Final Destination nog niet in zicht

laatste ratings

watchlist

Whitemans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.