Whitemans Avatar

Whitemans

Laatste reviews

Whitemans heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=laguitara]Saw 2 heb ik niet eens gekeken omdat ik vervolgen meestal nix vind...je weet na het eerste deel al wat er komt in de 2de...spanning is eraf...verhaal bekend. Net als die Scary Movie ...Jaws met vervolgen...Friday the 13th...en ga zo......"
Saw III
"...Zekrzz masterlijk... Kan niet wachten op de DVD !!!..."
Saw
"...[quote=Minority_freak]:N Get your facts straight. Voor een prequel moet je noodgedwongen een film hebben die de letterlijke geschiedenis NA 'Batman Begins' verteld. Die film BESTAAT er überhaupt niet. 'Batman' (1989) is NIET het vervolg van Batman Be......"
Batman Begins
"...[quote=Minority_freak]Ik denk dat er veel mensen de bedoeling van deze Batman Begins nog niet helemaal snappen... - Vaststelling 1: Batman Begins HERSTART de franchise van voor af aan. Deze nieuwe Bats heeft 100% NIETS te maken met wat regisseur B......"
Batman Begins
"...[quote=Rich Art]Nee hoor, gewoon verkrijgbaar in de winkel. Heb m eer gister gehaald bij de Free Record Shop. Is echt super! T+) Vult weer war onbekende puzzelstukjes in...[/quote] Krijg je dan ook te zien of te horen wie nu eigenlijk Sifo-Dyas is......"
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

laatste ratings

5,7
Sister Act (1992)
Sister Act (1992)
5,3
Turner & Hooch (1989)
7,2
Babe (1995)
Babe (1995)
5,5
The Grudge (2004)
The Grudge (2004)

watchlist

Whitemans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.