AngelEyes Avatar

AngelEyes

Laatste reviews

Witness for the Prosecution(1957)

"...Grappig dat je dat zegt. Hitchcock is vaak door mensen benaderd als zijnde de regisseur van Witness For The Prosecution, terwijl Wilder vaak is..."

Shattered Glass(2003)

"...Interessant verhaal over een journalist naar wie een onderzoek wordt ingesteld (door een concurrerende publicist) omdat het vermoeden bestaat dat hij..."

Ai no corrida(1976)

"...Een dapper innitiatief van Canvas om deze controversiële film schijnbaar ongecensureerd uit te zenden. De discussie die met deze film samenhangt..."

Jules et Jim(1962)

"...Zo vaak gebeurt het niet, dat we hier een oude niet-engelstalige klassieker van een regisseur van naam te zien krijgen. Dit is er echter een, dus..."

Lust for Life(1956)

"...Film van Vincente Minnelli over het leven van ons aller Vincent van Gogh, vertolkt door Kirk Douglas. Nogal dramatisch aangezet (de manier waarop Van..."

Laatste reacties

"...Een beetje dik aangezet misschien, maar toch een mooie tranentrekker, over een talentvolle pianist die psychisch ten onder gaat door zijn slechte relatie zijn vader. Mooie geacteerd en opgenomen, maar let vooral op de prachtige muziek, met name Nulla......"
Shine
"...Goed gemaakte horrorfilm, in de zin dat de special effects netjes zijn en dat er een prima troosteloos sfeertje wordt neergezet, maar het ridicule script is nauwelijks serieus te nemen, laat staan dat het bijdraagt aan enige vorm van spanning. Nou ja......"
The Ring
"...Zeer sfeervolle en mooi gefilmde vertelling van het bekende verhaal van Charles Dickens; met name de scènes van de kinderjaren van hoofdpersoon Pip bevatten enkele uitzonderlijk mooie shots. Het verhaal zelf, over een arme wees die door een onbekende......"
Great Expectations
"...1 vote een 10 :} Vond het zelf maar een matige, te brave western, maar ik ben dan ook bepaald niet dol op westerns van voor Leone. [rating 3]..."
3:10 to Yuma
"...Ik heb te weinig met het personage Doyle, ook al wordt die prima neergezet door Gene Hackman, om echt van de French Connection films te kunnen genieten. Beste stuk van dit deel is wanneer Hackman [spoiler]gedrogeerd wordt en 'cold turkey' moet afkick......"
French Connection II

laatste ratings

AngelEyes heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AngelEyes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.