AngelEyes Avatar

AngelEyes

Laatste reviews

Witness for the Prosecution(1957)

"...Grappig dat je dat zegt. Hitchcock is vaak door mensen benaderd als zijnde de regisseur van Witness For The Prosecution, terwijl Wilder vaak is..."

Shattered Glass(2003)

"...Interessant verhaal over een journalist naar wie een onderzoek wordt ingesteld (door een concurrerende publicist) omdat het vermoeden bestaat dat hij..."

Ai no corrida(1976)

"...Een dapper innitiatief van Canvas om deze controversiële film schijnbaar ongecensureerd uit te zenden. De discussie die met deze film samenhangt..."

Jules et Jim(1962)

"...Zo vaak gebeurt het niet, dat we hier een oude niet-engelstalige klassieker van een regisseur van naam te zien krijgen. Dit is er echter een, dus..."

Lust for Life(1956)

"...Film van Vincente Minnelli over het leven van ons aller Vincent van Gogh, vertolkt door Kirk Douglas. Nogal dramatisch aangezet (de manier waarop Van..."

Laatste reacties

"...[quote=Rich Art]Het zal waarschijnlijk aan mij liggen, maar wat bedoel je hier precies mee?[/quote] Dat vrouw en kinderen nog leven (en hem dus gaan 'overleven'). Ik ken Heston enkel van zijn rollen in Ben Hur en Touch Of Evil; de man-van-onbespr......"
Charlton Heston overleden
"...[quote="Kaj"]Wat vonden jullie, de lezers, daar eigenlijk van, dit hele weblog i.p.v. recensies gebeuren dit jaar?[/quote] Ik moet zeggen, mij beviel het wel. Voor iemand met een gematigde interesse in allerhande obscure nieuwe films is dit een idea......"
Lekker, lijstjes: een terugblik en afscheid
"...[quote=Quistnix]Grappig, ik zie juist bijvoorbeeld een Prestige eerder over 25 jaar in de lijst staan dan een Lord of the Rings. Waar het uiteindelijk namelijk op neerkomt is dat Lord of the Rings een episch spectakelstuk is, en zowel epiek als spect......"
De IMDb top 250 afstreep- en vervuilingcultuur [column]
"...[i]Antonioni, die al tijdens de Tweede Wereldoorlog als filmmaker actief was, werd beroemd met films als La signora senza camelie, Blow-Up en Identificazione di una donna.[/i] Elders las ik deze titels ook al, maar La Signora Senza Camelie en Iden......"
Antonioni overleden
"...Tja, het zat er natuurlijk wel een keer aan te komen. Maar ik kan niet anders dan groot respect hebben voor deze filmmaker, die nog tot op late leeftijd zijn vak bleef beoefenen. Wat mij betreft de grootste niet-Engelstalige regisseur die de wereld t......"
Ingmar Bergman overleden

laatste ratings

AngelEyes heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AngelEyes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.