Roy1978 Avatar

Roy1978

reacties

  • ...eerst maar Jensen kijken? Anyway... Christopher Walken is briljant als the Man With The plan! "Do it... Do it... for Cynthia... do it!"

    als reactie op de film Things to Do in Denver When You're Dead

  • Gandalf, Leer Jim eerst kennen met wat andere films zoals Ghost Dog, Mystery Train, Dead Man etc... Misschien begrijp je dan de insteek van die stille momenten. Een unieke regisseur! One of my favorites!

    als reactie op de film Broken Flowers

  • "Eazy E was een dopehead en heeft zichzelf naar de knoppen geholpen. Tupac heeft het geheel over zichzelf afgeroepen. Een van de meest overgewaardeerde artiesten allertijden die Tupac." Dopehead of niet... Eazy E hoefde zijn dingen niet te verzinnen waarover hij rapte, het was puur realiteit. Zonder NWA was Dr. Dre nergens. Trouwens... hij is door aids doodgegaan... niet door drugs. 1 van de beste rappers ooit! Hij heeft Compton bekendheid gegeven. De grondlegger van Ruthless Records waar ook Bone Thugs And Harmony bij zitten en MC Ren... Tupac heeft niets over zichzelf afgeroepen. Hij is officieel dood, maar ik zeg dat hij nog leeft. Just part of the plan, maar wel opvallend om te zien wie er allemaal verrijzen nu de Godfathers van Rap er niet meer zijn... ====================================== "LOL, zou Dr Dre dan nog succes hebben gehad met Eazy E?" Eazy E is sinds 1993 niet meer met Dr.Dre. Met de album "It's On (Dr.Dre)... 187 Um Killa, is gelijk alle vriendschapsbanden verbroken... en die album kickt ass... :) Dus ook succes zonder Dre... net zoals alle Tupac producties vanaf Hit 'em Up en de eerste Makaveli album. Peace!

    als reactie op de film 8 Mile

  • Als gasten als Eazy E & Tupac Shakur er nog zouden zijn, zou Dr. Dre met zijn Eminem en 50 Cents NOOOOOOOIT zulke populariteit genieten...

    als reactie op de film 8 Mile

  • Een film van Jim Jarmusch staat garant voor kwaliteit...

    als reactie op de film Broken Flowers

  • Deze film is masterlijk. Het schetst de hip-hop/gangster scene van New York, begin jaren negentig. 1 van Wesley's betere rollen als Nino Brown. Ice T is ook geweldig in deze flick!

    als reactie op de film New Jack City

  • Erg... erg... erg... Nee... dan toch maar Pulp Fiction... als die 2 samen moeten acteren...

    als reactie op de film Basic

  • Little Nicky? Sterren als Harvey keitel, Adam Sandler, Quentin Tarantino... baby... count me in. Men kan zeggen wat men wil over deze film... maar misschien dat Adam Sandler zonder deze film, niet eens gevraagd zou worden voor Quentin Tarantino's volgend project. En gezien Adam's gevatte acteertalent, zou dat jammer zijn voor Inglorious Bastards.

    als reactie op de film Little Nicky

  • ... mooie films met typische John Woo camera-werk. Als je dat niet weet te waarderen... dan zal een film als Face Off ook niet boeien? ... of stiekem toch wel? En eerlijk, ik heb genoten van john Travolta's acteerwerk!

    als reactie op de film Broken Arrow

  • Ik vond Paul de Leeuw verschrikkelijk toen ik rond 15 jaar was... toen kwam dit filmpje ook uit. Nu... weet ik zijn humor wel te waarderen... "Weet je wat ik ga doen???? Ik gaat lekker naar de hoeren, lekker neuken!!! Hoe vind je die?"

    als reactie op de film Filmpje!

  • Film was vet! Alleen die scene waarin ik geloof Begby, een flesje breekt en die man toetakeld... damn.... Scorsese eat your heart out!

    als reactie op de film Trainspotting

  • Bij een boek is een goed verhaal van belang. Bij films niet. Kijk maar naar Blue in the Face, of Coffee and Cigarettes... Daarom is Cinema zo mooi. Zelfs een kut verhaal kan onwijs mooi gefilmd zijn... en the Untouchables... Meesterlijke film van Brian de Palma. Robert DeNiro echt geniaal erin...

    als reactie op de film The Untouchables