marco_v Avatar

marco_v

reacties

  • Echte verspilling van twee uur van je leven die je nooit meer terug krijgt... ik heb dus ook spijt dat ik m ooit gezien heb

    als reactie op de film What Dreams May Come

  • Zo'n laag FT cijfer voor een PT Anderson film??? Explain please. Omdat Adam Sandler mee doet of zo?

    als reactie op de film Punch-Drunk Love

  • [quote=asoka]Ik vond het eigenlijk meer komedie. Ik heb de halve film echt in een deuk gelegen, vooral op het einde. Geweldig hoe de spot wordt gedreven met vooroordelen over drugsgebruikers.[/quote] wat had jij op toen je deze film keek ?? zeker geen komedie, erg goed drama over de gevolgen van verslaving in al zijn facetten. Vooral de verslaving van de moeder aan de pillen vind ik waarheidsgetrouw waargegeven. Indrukwekkende scenes en een zeer goede cast. Ben erg benieuwd naar de nieuwe film (the Fountain) van dezelfde regisseur.

    als reactie op de film Requiem for a Dream

  • Oke, dan gooi ik een hele kei naar je toe! hoe kun je nou niet geraakt zijn door deze film? Maar goed, als je niet in de mood bent en wel in de mood voor een die hard film dan kan ik me voorstellen dat dit een wat trage film is.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Trage en weinig spannende film, waarvoor je wel in the mood moet zijn om hem uit te kijken. Maar ik vond het sfeertje zelf wel pakkend. bovendien is de muziek erg goed en elke U2 fan moet hem zien. Geproduceerd geloof ik ook door Bono zelf. dus.

    als reactie op de film The Million Dollar Hotel

  • Wel een beetje een laag cijfer... ga je toch afvragen wie er gestemd hebben...

    als reactie op de film Hiroshima mon amour

  • Eindelijk de kans om hem eens te kijken, is ie weer zo #$%&@ laat op tv. Als je t hebt over de verbetering van de publieke omroep, dan kan Ned3 nog wel een voorbeeld nemen aan Canvas, die goeie films wel gewoon om 21.00 programmeert.

    als reactie op de film La Haine

  • Beetje overbodig deel, maar wel vermakelijk en zeker mooi gefilmd. Van de regisseur van Amelie en het script van Joss Whedon (Buffy) dus alleen al vanwege hun inbreng de moeite waard om te zien. Alien 3 is qua sfeer t beste, daarna deel 1, en als zeer laatste: Aliens, wat een pretentieuze kutfilm was dat zeg. Meer een showoff van de grootste guns en grootste Aliens dan een waardig vervolg op Alien 1.

    als reactie op de film Alien: Resurrection

  • Wel 1 van de beste trailers ooit, vind ik. Dus toen ik m zag vond ik de film wel vet tegen vallen. Denk dat ik dus Abre Los Ojos maar ga kijken, die heb ik nog op een videootje ergens staan en nooit afgekeken... :)

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Goeie film wel, ik vond m echter wel tegenvallen als je m vergelijkt met Requiem for a Dream. Visuele ideeen die hij in Pi heeft bedacht zijn veel beter uitgewerkt in Requiem en komen daar ook beter tot zijn uiting.

    als reactie op de film Pi