Kaliba Avatar

Kaliba

Laatste reviews

Clueless(1995)

"...De film is gebaseerd (een moderne versie) op het verhaal 'Emma' van de schrijfster Jane Austen. Ik moet zeggen dat het zeker wel het idee van het..."

The Discovery of Heaven(2001)

"...Ik heb het boek gelezen. Aardig verhaal, dat zonder het gezever van Mulisch eromheen erg leesbaar zou zijn. De nodige opschepperige 'kijk eens wat een..."

Lara Croft: Tomb Raider(2001)

"...Is ook al weer tijden geleden dat ik deze film heb gezien. Ik weet nog dat ik er zoveel goeds over had gehoord dat ik hem vol verlangen aanzette...."

Onegin(1999)

"...Wat was dit een droevige film zeg. Aan de ene kant kan denk je van eigen schuld, aan de andere kant gun je het einde hem niet. Kan niet teveel zeggen..."

Dune(1984)

"...Ik heb hem gisteren gezien. Het is een tamelijk onnavolgbare film. Het is meer fragmenten. Ook met de tijd zijn ze een beetje vreemd omgegaan...."

Laatste reacties

"...Het klopt inderdaad niet. De film is een vervolg en gaat over hoe de relatie nu is (ze studeert nu in denenmarken) en ze krijgt er een evil-prinses bij die met die edvard wil trouwen. Uiteindelijk op het laatst een bruiloft. -voor zover ik me de f......"
The Prince & Me II: The Royal Wedding
"...Deze film was er sowieso al voor charmed... Het is wel een aardige film. Niet geweldig, maar leuk om zo af en toe eens te kijken...."
The Craft
"...Tegen mijn verwachtingen in was hij best aardig en op een of andere manier sprak hij me heel erg aan. Vervolg is ook leuk om te zien. Eng is hij iig zeker niet...."
Underworld
"...Dit is werkelijk de beste film die ik in jaren heb gezien. Elke seconde op het scherm heeft me geboeid. Overigens had ik het gevoel dat het meer (qua volgorde en scenes) een 'boek' is dan een film (jaja, het is erop gebaseerd, maar verfilmde boeken......"
V for Vendetta
"...Erg leuke film, goede humor, leuk geacteerd. Het zijn ook allemaal typische karakters. Leuk om dat dan zo tegenover elkaar te zetten. en het is grappig hoe ver die 'engelen' gaan :P..."
A Life Less Ordinary

laatste ratings

Kaliba heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kaliba heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.