slindenau Avatar

slindenau

Laatste reviews

slindenau heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Julez]Ik vond m maar vaag :O[/quote] Dan huur je de volgende keer lekker een Vin Dieseltje ofzo, daar hoef je tenminste niet bij na te denken! Het lijkt mij een heerlijk intelligente film, die ik zeker ga kijken!..."
The Royal Tenenbaums
"...[quote=Dr.DarkXL]umm, de film is nou niet bepaald gelijk aan het boek, dat was bij identity al een beetje, maar hier maken ze het wel heel frapant zeg nevertheless een goeie film[/quote] Het boek is het boek, en een film != het boek. De regiss......"
The Bourne Supremacy
"...[quote=dexxa007] Btw... van die slogan klopt ook geen zak he. No sequel ??? Ik geloof dat het er inmiddels toch anders al 4 zijn....O+[/quote] Leer het sarcasme inzien waneer je titels van deel 2 tm 4 ziet......"
Scary Movie
"...[quote=Zeurdoos]... Lohan (niet te verwarren met...) speelt...[/quote] Niet te verwarren nee...waarom doe je het zelf dan wel :?...."
Matchstick Men
"...[quote=DelliPeter]Bruno is ook gayniaal. Vooral dit filmpje: http://video.google.nl/videoplay?docid=5787577022665835229&q=bruno+wrestling[/quote] Idd geweldig. "There is no fucking gay-tv involved here! -Yez, tiz iz a gay show" :D...."
Cohen wil meer na Borat

laatste ratings

slindenau heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

slindenau heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.