slindenau Avatar

slindenau

reacties

  • [quote=Julez]Ik vond m maar vaag :O[/quote] Dan huur je de volgende keer lekker een Vin Dieseltje ofzo, daar hoef je tenminste niet bij na te denken! Het lijkt mij een heerlijk intelligente film, die ik zeker ga kijken!

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • [quote=Dr.DarkXL]umm, de film is nou niet bepaald gelijk aan het boek, dat was bij identity al een beetje, maar hier maken ze het wel heel frapant zeg nevertheless een goeie film[/quote] Het boek is het boek, en een film != het boek. De regisseur kan er voor kiezen om het boek te volgen, of juist niet...het is geen regel dat de film precies zoals het boek moet gaan. Dat maakt film leuk/anders :P.

    als reactie op de film The Bourne Supremacy

  • [quote=dexxa007] Btw... van die slogan klopt ook geen zak he. No sequel ??? Ik geloof dat het er inmiddels toch anders al 4 zijn....O+[/quote] Leer het sarcasme inzien waneer je titels van deel 2 tm 4 ziet...

    als reactie op de film Scary Movie

  • [quote=Zeurdoos]... Lohan (niet te verwarren met...) speelt...[/quote] Niet te verwarren nee...waarom doe je het zelf dan wel :?.

    als reactie op de film Matchstick Men

  • Here's Johnny! Hehe.

    als reactie op de film The Shining

  • [quote=D-OCHO]Klein probleem Amerikaans is wel een aparte taal. Het is gebasseerd op Engels maar het heeft zijn eigen uitspraak. [/quote] Niet alleen uitspraak hoor, sommige woorden worden ook anders gespeld. Dus volgens mij is het wel een aparte taal ja. Maar of het ook als zodanig wordt geaccepteerd in de wereld weet ik niet zeker ;).

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • [quote=theokrane]taalfouten getuigen van minachting voor de lezer[/quote] Eerder van een falend onderwijssysteem ;).

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • [quote=lulligvoorje]Resting my case. Saaie film. Echt geen 8,2 in ieder geval. En wie is die Kubrick dat alleen zijn naam de film meer waard zou moeten maken?[/quote] Omg... :} Ga jij de volgende keer even 2 Fast 2 Furious kijken ofzo :B. Als je Kubrick niet eens kent ben je sowieso geen enkele film waardig. OT: Heerlijke film, met invloeden die vandaag nog terug te vinden zijn (de vietnamese prostituees met haar prachtige taaltje inderdaad, komt in bijvoorbeeld South Park nog terug ([i]Me suckee-suckee. Me love you too much.[/i])). Als het even kan gaan kijken mensen!

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Mooie film, maar met een speelduur van bijna 3 uur zal het wel lastig worden om het geheel goed te volgen...zo tegen het eind zal de slaap toch toe willen slaan ;). In het begin misschien wat lastig te volgen door een hele hoop karakters die vrij snel worden voorgesteld, maar zodra het verhaal een beetje loopt is het echt een pareltje :).

    als reactie op de film Casino

  • [quote=tukkerstein]Ah, jij bent zo'n adelijk mannetje genaamd Floris Jan wat met z'n golfstickje eens een paar "mieterse hole in ones" maakt vanuit zijn villa aan de Cote d'Azur. Ik heb de film nog niet gezien, maar ik denk dat hij wel te pruimen is, mooie auto's, veel actie, niet al te veel verhaal, dat is wat ik er van verwacht.[/quote] Mwa, ik denk eerder dat hij keiharde realiteit verwoord :). Dit is toch geen film meer te noemen, een paar auto's en wat half naakte vrouwen... Als jij dat als film (!) 'te pruimen' noemt kan je net zo goed Top Gear en daarna Sexcetra gaan kijken op Veronica...is precies hetzelfde (zoniet beter...), en nog informatief ook. En als je dan toch gaat strooien met namen doe het dan goed: [i]Floris-Jan van Fleppensteyn[/i] :').

    als reactie op de film 2 Fast 2 Furious

  • [quote=Keyser Söze]goeie film: nee leuke film: ja[/quote] Sorry, noemde je dit nu een [b]Film[/b]? :N. Kijk, dat de filmwereld veel shit produceert weet iedereen, maar dit is toch wel het dieptepunt wanneer het zichzelf serieus neemt als 'film'. En er zijn natuurlijk genoeg pubertjes die dit soort tv geweldig vinden, maar het blijft gewoon leedvermaak hoor. En dat hoort op TV, niet op het witte doek (iig niet als hoofd, en enige neem ik aan, thema) :).

    als reactie op de film Jackass: The Movie

  • [quote=Dr_Frickin_Evil]Hij is misschien niet zo hard en geweldadig als de films die je noemt, maar ik vind hem zeker zo goed! Misschien zelfs wel daarom.[/quote] Bij sommige mensen is een mooi verhaal blijkbaar ondergeschikt aan wat harde actie. Ik lees hier ook veel mensen zeggen dat het een "saaie" film is, waarschijnlijk door het gebrek aan actie...en dat vind ik jammer. Ook zonder actie kan een film interessant zijn ;). Wellicht verwacht men hier ook meer actie, omdat dit toch wel een handelsmerk van Tarantino is. Maar om het daarom gelijk als zijn 'slechtste werk' neer te zetten vind ik wat ondoordacht. Persoonlijk vind ik Reservoir Dogs de 'slechtste' Tarantino, omdat ze mij wat te veel lullen over weinig interessante zaken. En dat vermengt met wat gewaagde actie...tja. Toen ik 'em voor de 2e keer keek, in een Tarantino marathon, viel ik bijna in slaap, toen besefte ik dat ik RD 'saai' vond. Maar dat is het leuke van smaak, die is bij iedereen anders.

    als reactie op de film Jackie Brown

  • [quote=Julez]weet iemand iets van deze film?[/quote] Romantische Tiener-Komedie...dat zegt al genoeg dunk me :D. Je moet er van houden, want verder stelt de film niet al te veel voor. Een beetje typische chick-flick. Maar de hoofdpersoon (Amanda Bynes) mag er inderdaad wel wezen, maarja...ik heb de film een jaartje of 1~2 geleden al gezien, en momenteel geen behoefte om 'em opnieuw te zien. Zeker omdat ik Amanda pas nog gezien heb in "She's The Man".

    als reactie op de film What a Girl Wants

  • [quote=Filmp@ssie]De IMDb cijfer van 3.8 zegt al genoeg.[/quote] 'Het'

    als reactie op de film Saint Sinner

  • [quote=Mr. Aka]}: Deze film valt toch niet serieus te nemen. Ik snap dat het een kinderfilm is, maar dit is toch te bullshit voor woorden }: Vooral ook hoe Lizzy OPEENS kan zingen en dansen op het podium tussen alle dansers :} Ja, hoor! Lizzy McGuire vond ik vroeger wel vermakelijk, maar deze film is gewoon teveel bullshit voor mij. Cliche's vind ik niet zo erg, maar je moet het niet overdrijven }: Dat deden ze dus wel.[/quote] Dubbelrol anyone. En ze heeft een hele tijd ook lopen oefenen hoor. Maar dit is een echte 'meisjesfilm'. Nog geen echte volwassen thema's, dus meer een kinder/familiefilm. En elke man denkt natuurlijk dat dit bagger is, maar ook mannen kunnen van romcom's houden hoor :). Zoiets heet ontwikkeling ;). En tja, als je dan toch zo'n bier/sport/tieten man bent is dit ook nog een aardige film, want Hilary Duff heeft best een aardig figuur ;).

    als reactie op de film The Lizzie McGuire Movie

  • [quote=babba]Goeie film! Aan het einde heb je echt zo'n WTF-gevoel. [rating 4][/quote] Inderdaad een goede film, maar eind was wel een beetje voorspelbaar/clichè. Het verhaal van het spel, en de complotten daarin vond ik wel interessant...maar om er dan zo'n einde aan te breien is een beetje jammer. En als je deze met The Matrix gaat vergelijken...tja, dat is toch een heel ander type film (en met veeel meer CGI). The Matrix heeft inderdaad veel meer lagen, en een heel andere insteek mbt de virituele wereld. Bij eXistenZ is het 'slechts' een spel wat je kan spelen.

    als reactie op de film eXistenZ

  • [quote=dexxa007]Prachtig gezegd Nina, en ik kan niet anders dan hiermee 100% accoord gaan. Vind je films als "Ace Ventura: Pet Detective", "Me, Myself & Irene", "The Truman Show", "Dumb and Dumber", "The Mask" en natuurlijk "Batman Forever" echte gillers, dan is dit DE film voor jou. Als je bij bovenstaande films echter slechts een grijns tevoorschijn kunt halen, dan kun je ook maar beter niet aan Bruce Almighty beginnen. Ik persoonlijk ben ook enorme fan van Carrey's acteerwerk. Vooral het gebruiken van verschillende persoonlijkheden/omslaan van persoonlijkheid kan naar mijn mening niemand beter dan Jim Carrey. Persoonlijk is "Bruce Almighty" niet m'n favoriet van Jim, maar het blijft een goede film wanneer je weer eens een goede gezonde lach kunt gebruiken. Ook wordt in deze film duidelijk dat Jim niet alleen maar de 'man van de gekke bekken' is. Verder vind ik dat de rollen van Jennifer Aniston en Morgan Freeman goed worden vertaald op het witte doek. Mijn rating (speciaal voor J. Carrey fans): [rating 4.5] Mijn rating (voor niet-J. Carrey fans): [rating 3.5][/quote] Prima gezegd! Alle mensen die er niks aan vinden zullen waarschijnlijk geen Carrey fans zijn. Als je dat wel bent is het inderdaad een film die goed te doen is.

    als reactie op de film Bruce Almighty

  • [quote=Cee van Lleef]Harry Potter pretendeert ook niet realistisch te zijn. Ik hou er mee op ook. Jullie hebben gelijk.[/quote] Harry potter zet een realistische wereld neer, met als 'regels' alle magie etc. Dus binnen dit regels pretenderen ze realistische te zijn.

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=Colonel_Kurz]Nou, hij zet in Return Of The Killer Tomatoes toch echt een heel goede rol neer. >:)[/quote] Alles met 'Killer Tomatoes' is bagger :).

    als reactie op de film Out of Sight

  • [quote=Cee van Lleef]Wat een vreselijk arrogant staaltje onzin. Omdat jij dit soort onzinfilms blijkbaar wel kunt waarderen heb jij nog niet het recht om een oordeel te vellen over iemand anders filmsmaak. Bekijk het cijfer van imdb en hou verder je mond met dat belerende toontje.[/quote] Je moet deze film niet te letterlijk nemen, je gaat bij een film als "Harry Potter" (willekeurig voorbeeld) toch ook niet denken "maar mensen kunnen helemaal niet toveren/vliegen/etc, onrealistisch!!!" :).

    als reactie op de film Armageddon

  • Deze film begint als een zeer leuke sci-fi/horror film, en voor dat deel van de film is 'ie zeker de moeite waard :).

    als reactie op de film Sphere

  • [quote=jozef]Waarom heb je het over AvP?[/quote] [quote=Drazic]Ja waar heb je het over... AvP. Hele andere film[/quote] Lezen, drol. [quote=( g r a s )] Op het einde zie je trouwens de inleiding tot AvP. [/quote] Daarom. [quote=Cee van Lleef]Eens te meer bewezen dat sequels bijna altijd slechter zijn. Waar deel 1 nog vol spanning zat, is deel 2 verworden tot het volgen van de formule "meer = beter". Bovendien zijn de peronages van een clichégehalte zoals je dat zelden aantreft. Nee, dit deel had achterwege gelaten kunnen worden. P.S. :-S Hou op met vloeken door steeds te refereren aan dat gedrocht AvP.[/quote] Eens, maar het is ook heel moeilijk om een goede sequel te maken. Je kan kiezen, of doorgaan in dezelfde stijl...maar dan is de kritiek al snel: meer van hetzelfde. Daarnaast kan je kiezen, wat hollywood meestal doet, voor een actiefilm zonder al te veel inhoud die voortborduurt op de karakters van 'deel 1'. Slechts in enkele gevallen geeft 'doorgaan in dezelfde stijl' een mooie sequel, ik noem als voorbeelden Terminator (2) en Alien (2). Hoewel in het geval van T2 een leuke twist zit, die toch een heel anders sfeertje aan de film geeft.

    als reactie op de film Predator 2

  • Hilary Duff...dat is toch een tiener-pop-idool :D? Ik heb deze film niet gezien (en zal 'em ook nooit kijken denk ik), maar het antwoord hierop is vast enorm voorspelbaar: [quote] Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen? [/quote] :'(.

    als reactie op de film Agent Cody Banks

  • Geen hoogstandje qua script, maar als je van Atkinson's humor houdt...geweldige film. En die fransman, geweldig :). Zelf heb ik de R2UK uitvoering op DVD :).

    als reactie op de film Johnny English

  • Ik durf em niet te kijken, vooral omdat ik de 3 jaar later uitgebrachte film met Lindsay Lohan (The Parent Trap) een veel betere remake zal vinden (van de originele parent trap). Want zeg nou zelf, 2 identieke tweelingen die ruilen van plek? Dat is 100% The Parent Trap, ze hebben hier alleen een andere titel + the olsens (iew?) gekozen.

    als reactie op de film It Takes Two

  • [quote=Aziez]Als je dit al een 5 out of 5 geeft, wat geef je dan aan andere betere films? of is dit volgens jou de beste film?[/quote] Niet zo zeiken. Met 5 sterren (10 halve) kan je met jou theorie maar 10 films beoordelen, waar zou je immers de 11e laten? Want nee, een score 2x geven kan niet. Het is een grappige film, met wat leuke actie...en coole acteurs (Cage!)...maar verwacht geen diepgaand plot ofzo :). Een 6 verdient 'ie wel, en daarmee komt de 5.7 van IMDb aardig in de buurt.

    als reactie op de film Gone in Sixty Seconds

  • Sinds ik de aankondiging van de film gezien heb...laten we hopen dat ze geen 4:3 transfer uitzenden. Dan mis je bijna de helft van het beeld! Verder kijkt een echte fan deze geweldige film natuurlijk in één stuk, zonder 6 reclameblokken. Ik ga dus vanavond Johnny Depp (Fear and loathing in Las Vegas) kijken!

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Samen met The Good, The Bad & The Ugly de beste Sergio Leone spaghetti westerns, misschien wel de beste westerns. Meer hoeft er niet over gezegd te worden.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Geweldige en enorm ondergewaardeerde film. Iedereen maar zeuren dat dit niet kan, en dat kan ook al niet. Boeiend, het is een leuk verhaal. Inderdaad gewoon kijken zonder er bij na te denken. Verder speelt Kevin Kostner zeer goed, ik snap niet wat sommige mensen tegen 'em hebben?

    als reactie op de film Waterworld

  • [quote=WizardOfOss]Een verhaal? Acteurs? Mooie auto's? Of is dat allemaal teveel gevraagd? EDIT: ik was enige vorm van realisme nog vergeten...[/quote] Ach, dit is gewoon een brein-op-nul actiefilm voor de jeugd :). Actie, sex en grof taalgebruik...zonder plot :). Kan best leuk zijn, maar je moet er niet veel van verwachten.

    als reactie op de film The Fast and the Furious

  • Deze film kan je beter niet kijken, als je een film met dit plot wilt zien (zegmaar exact het zelfde verhaal) kijk dan gewoon "10 Things I Hate About You". Precies hetzelfde verhaal, een stuk beter/leuker uitgevoerd.

    als reactie op de film She's All That

  • Dat noemen ze marketing ;).

    als reactie op de film Son of the Mask

  • De belachelijkheid van deze film maakt het juist een geweldige lach-film...mits je open staat voor de humor.

    als reactie op de film Filmpje!

  • [quote=sunny]en wie is ba?[/quote] Sgt. Bosco "B.A." Baracus uit The A-Team [url=http://www.tvtome.com/ATeam/#stars]http://www.tvtome.com/ATeam/#stars[/url] (Mr. T.) [quote=sunny]ik herken ook een paar scenés uit ten things I hate about you, bijvoorbeeld met die microfoon. echt heel lollig![/quote] Het hele idee in de film komt ook terug in 10 things i hate about you: Het lelijke meisje van de school wordt als weddenschap door de stoere bink omgebouwd tot prom-queen. In 10 things is de stoere bink gespeeld door Heath Ledger en het buitenbeentje door Julia Stiles. Verder komt dit stukje ook nog uit 10 things: [spoiler]Het broertje van het buitenbeentje, in 10 things de zus, mag niet daten voordat zij dat doet.[/spoiler]. Maar dit komt natuurlijk niet uit 10 things, want deze film is opzich ook weer gebaseerd op een ouder script...dat van Shakespear (Taming of the Shrew). Verder zitten er nog wat verwijzingen in deze film, vooral naar jongeren films uit de jaren 80...The Breakfast Club bijvoorbeeld: [spoiler]De scene waarin de 3 maagden detention hebben en een van deze drie een woordenwisseling met de aanwezige leraar aangaat is een 100% kopie van TBC (en de leraar is ook nog eens dezelfde acteur).[/spoiler]. Ook komt een van de hoofdrolspelers uit TBC terug als acteur (kleine rol aan het eind, ze geeft liefdesadvies tijdens het [spoiler]inchecken op het vliegveld[/spoiler]) in deze film, wat opzich weer grappig is...een acteur casten van een film waar je materiaal van gebruikt :). Er is ook nog een kleine verwijzing naar de film Never Been Kissed: [spoiler]een journaliste gaat undercover als student een reportage maken, en is nog nooit gezoend...wat wel gebeurt op die school[/spoiler].

    als reactie op de film Not Another Teen Movie