wiezo26 Avatar

wiezo26

Laatste reviews

Casanova(2005)

"...Wees gerust, het is maar 1 uurtje kijken. Dan heb je hem zelfs tot het einde gezien want hij werd in 3 delen uitgezonden. duuuuuus. Toch jammer..."

Laatste reacties

"...Supermooie film, bijzonder poetisch voor wat geinterpreteerd kan worden als een vechtfilm, dat is het dus niet. Een sprookjesachtig verhaal over hoe mildheid en liefde elkaar zoeken tijdens de laatste adem van het scherpe samuraitijdperk in Japan. M......"
Tasogare Seibei
"...BLIND en meester in het zwaardvechten...hmmm OF hij heeft extreem goede oren en HOORT waar hij moet mikken/terugslaan/verdedigen...OF hij heeft zijn ogen stiekem laten laseren ofsow (en dan toch verder doen alsof je nog heel erg blind bent) om zijn......"
Zatôichi
"...Gezien; lekker absurdistisch, dromerig verhaal..het eind kan ik me niet meer herinneren, wel dat er veel mooie beelden in zaten/ het verhaal wordt niet echt heel zwaar- mooie kijkfilm. Typische Canvas (en dus zoals vaker, stiekem 'kwaliteit filmhuis......"
Luna Papa
"...Landen op een meteoriet die met een rotvaart door de ruimte knalt en daar dan ook nog even een wandelingetje op maken................. .......................... :E :E :E O+ nog niet gezien?, gewoon kijken, je ligt in een deuk!..."
Armageddon
"...Ik heb hem al eens eerder gezien, wel okeeje film hoor; alleen ik herinner me dat kidman de hele film door de gruwelijkst stem die ze maar kan hebben uit haar keel laat piepen- beetje britney-kraakje erin omvooral maar zo opwindend mogelijk over te k......"
Eyes Wide Shut

laatste ratings

wiezo26 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

wiezo26 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.