wiezo26 Avatar

wiezo26

reacties

  • Supermooie film, bijzonder poetisch voor wat geinterpreteerd kan worden als een vechtfilm, dat is het dus niet. Een sprookjesachtig verhaal over hoe mildheid en liefde elkaar zoeken tijdens de laatste adem van het scherpe samuraitijdperk in Japan. Mooie beelden, prachtig van opzet, fans van dit genre: zeker kijken!

    als reactie op de film Tasogare Seibei

  • BLIND en meester in het zwaardvechten...hmmm OF hij heeft extreem goede oren en HOORT waar hij moet mikken/terugslaan/verdedigen...OF hij heeft zijn ogen stiekem laten laseren ofsow (en dan toch verder doen alsof je nog heel erg blind bent) om zijn tegenstanders de draak te steken.(dat laatste is wel een vinding ;) ) Ben benieuwd.

    als reactie op de film Zatôichi

  • Gezien; lekker absurdistisch, dromerig verhaal..het eind kan ik me niet meer herinneren, wel dat er veel mooie beelden in zaten/ het verhaal wordt niet echt heel zwaar- mooie kijkfilm. Typische Canvas (en dus zoals vaker, stiekem 'kwaliteit filmhuis'-) film. :)

    als reactie op de film Luna Papa

  • Landen op een meteoriet die met een rotvaart door de ruimte knalt en daar dan ook nog even een wandelingetje op maken................. .......................... :E :E :E O+ nog niet gezien?, gewoon kijken, je ligt in een deuk!

    als reactie op de film Armageddon

  • Ik heb hem al eens eerder gezien, wel okeeje film hoor; alleen ik herinner me dat kidman de hele film door de gruwelijkst stem die ze maar kan hebben uit haar keel laat piepen- beetje britney-kraakje erin omvooral maar zo opwindend mogelijk over te komen...als zij haar mond had gehouden was het een topfilm geweest.

    als reactie op de film Eyes Wide Shut

  • Aha nou dan kijk ik toch gewoon driekwart zeg maar. Wordt het toch nog een klassieker!! (voor mij dan) :E:E:E

    als reactie op de film The Game

  • Laat ik hem nu juist willen zien omdat ik wel een travolta fan ben!! dus dat doen we!!!! :E

    als reactie op de film Swordfish

  • Waarschijnlijk krijgt deze film over een aantal jaren een absolute cultstatus. of niet natuurlijk kijken dus.

    als reactie op de film Harley Davidson and the Marlboro Man

  • Waar is die film die nu steeds op tv ( preview ned 3)voorbijkomt gebleven in deze ratings?? Nederland 3 'Carnaval' om 22:40 uur, een cult classic die gewoon neregens vermeld wordt op internet! Hoe is het mogelijk! Of zie ik iets over het hoofd??

    als reactie op de film Nashville

  • Okeeeee.... en weet iemand ook nog iets over deze 'film' ??

    als reactie op de film Bittere kruid, Het

  • Hele gave film!! Lekker maf (met mooie invalshoeken - beetje droom film ) en mooie mensen (ja dames ook voor ons, Pitt doet het goed hoor!) Als je hem nog niet gezien hebt; zeker de moeite waard!! (zelf kijk ik eerder cult en franse -amelie- films, en toch vond ik deze - 'meer standaard' film echt wel zeer de moeite! :Y

    als reactie op de film Meet Joe Black

  • Oeioeioei! Ik hoor dat het bloed er niet op realistische wijze uitspuit als iemand wordt neergeschoten. Nou dan kijk ik hem maar niet. jemig mensen, waar hebben we het over?? (ik lig hier echt in een deuk!) toch mijn entertainment voor vanavond weer gehad! Ik vind van deze film de reacties erop nog het beste!!

    als reactie op de film The Peacemaker

  • HA ik sta erbij met mijn mening hehehe p.s. laat ik hem dan ook maar even kijken; schrijf ik de volgende keer dattie komt wat ik ervan vond ok?

    als reactie op de film Rat Race