Noldy Avatar

Noldy

Laatste reviews

The Last Emperor(1987)

"...Geweldige film! Mooie plaatjes en goed acteerwerk, meesterwerk van de hand van Bertolucci. Mooie hieraan is, is dat het uitermate histoisch getrouw..."

Laatste reacties

"...Niet zo zeiken. Het is door het uitmelkgeld van deze films dat ze budget hebben voor (riskante) experimentele films zoals de eerste delen van de Saw, REC en Paranormal Activity reeksen. Ik kijk in ieder geval uit naar een volgende horror verrassing v......"
Paranormal Activity 3 onderweg
"...[quote=Rob]Beetje vreemd om hier een film over te maken. In het westen hebben we helemaal geen notie van, laat staan feeling voor de 25 miljoen slachtoffers van de Gulag Archipel. Of is dit voor de Russische markt bedoeld?[/quote] Ik zie dat......"
Weir strikt vier steracteurs voor oorlogsdrama
"...Sequel? Ik had altijd het idee dat het gewoon The Hobbit in twee delen zou worden, maar wat ik nu lees... Hobbit en daarna Silmarillion? Hobbit en daarna een uitweiding van de LotR intro-scene? Hobit en daarna tussenverhaaltje om het aan LotR te k......"
Peter Jackson over The Hobbit
"...[quote=ThaClown] Wat een zieke klotefilm zeg, en wat een belachelijk geloof is het toch.[/quote] Fundamentalistische uitspraken aanhoren en afwijzen, en die vervolgens net zo hard terugwerpen. Dat vind ik nu ziek, belachelijk en kut :B Wat bela......"
The Passion of the Wii
"...Een verfilming van de Trackmania spellen?..."
Eerste beelden Speed Racer!

laatste ratings

Noldy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Noldy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.