Noldy Avatar

Noldy

Laatste reviews

The Last Emperor(1987)

"...Geweldige film! Mooie plaatjes en goed acteerwerk, meesterwerk van de hand van Bertolucci. Mooie hieraan is, is dat het uitermate histoisch getrouw..."

Laatste reacties

"...[quote=hetisjantje]@chuz Hij had tenminste nog een onderbouwde mening over de film. En gelovigen die het over manieren hebben? Stop eerst eens op partijen te stemmen die vuile olieoorlogen voeren waarbij vele burgerslachtoffers vallen, ga dan 10 ja......"
Flatliners
"...[quote=RedPlague]de Slechtste films van Tarentino ooit, Kill Bill 1 & 2. Geen discussie over mogelijk ![/quote] Nou, daar zie je het mensen. Bij deze is deze board gesloten. Helaas! Misschien kunnen we nog discussieren welke dan slechter was........"
Kill Bill: Vol. 2
"...Nou wil ik dit eens weten: Is deze film echt eng?..."
Poltergeist
"...[quote=Kenji]Van wie, Jane Austen?[/quote] Hij bedoelt dat het jatwerk zou zijn van de [i] film [/i] van Little Women. Niet van het verhaal......"
Sense and Sensibility
"...[quote=nima]Als ik zo de recensie lees, denk ik dat deze film op Crash lijkt! Of niet?[/quote] Net als in Crash heeft deze film inderdaad ook verschillende verhaallijnen door elkaar verwikkeld. Maar dit wordt wel vaker gedaan hoor, Syriana is zo'n......"
Magnolia

laatste ratings

Noldy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Noldy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.