Noldy Avatar

Noldy

reacties

  • [quote=hetisjantje]@chuz Hij had tenminste nog een onderbouwde mening over de film. En gelovigen die het over manieren hebben? Stop eerst eens op partijen te stemmen die vuile olieoorlogen voeren waarbij vele burgerslachtoffers vallen, ga dan 10 jaar je god op je knieeen om vergiffenis smeken, en kom dan terug op het onderwerp "manieren." Anders wordt het toch een enkeltje hel straks..[/quote] Ach, manieren. Kom met zo'n reactie tegen iemand die zijn heil vindt in geloof, dan zou ik het niet weten te passen binnen het kader manieren. Hetzelfde geldt voor schilderijen maken met naakte Mohammed's om zo de islam te becritiseren getuigt. Homosexuelenvervolging door polen getuigt ook niet van manieren. Verklaringen dat de bijbel zinloos is en Jezus een nietig figuur is, past ook niet binnen manieren. Laten we andermans manieren (en vooroordelen...) ontstijgen boven het discussiepunt? Op z'n ruben's: Kom nou zeg!

    als reactie op de film Flatliners

  • [quote=RedPlague]de Slechtste films van Tarentino ooit, Kill Bill 1 & 2. Geen discussie over mogelijk ![/quote] Nou, daar zie je het mensen. Bij deze is deze board gesloten. Helaas! Misschien kunnen we nog discussieren welke dan slechter was... Kill Bill 1 of 2?

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 2

  • Nou wil ik dit eens weten: Is deze film echt eng?

    als reactie op de film Poltergeist

  • [quote=Kenji]Van wie, Jane Austen?[/quote] Hij bedoelt dat het jatwerk zou zijn van de [i] film [/i] van Little Women. Niet van het verhaal...

    als reactie op de film Sense and Sensibility

  • [quote=nima]Als ik zo de recensie lees, denk ik dat deze film op Crash lijkt! Of niet?[/quote] Net als in Crash heeft deze film inderdaad ook verschillende verhaallijnen door elkaar verwikkeld. Maar dit wordt wel vaker gedaan hoor, Syriana is zo'n voorbeeld, en als ik me niet vergis Traffic ook.

    als reactie op de film Magnolia

  • [quote=lulligvoorje] Een 7.1 op imdb is echt te hoog. Waarschijnlijk omdat alleen de mensen die er aan mee hebben gewerkt erop gestemd hebben ;-)[/quote] Dan is dat een groot project geweest. 5879 medewerkers!

    als reactie op de film La pianiste

  • [quote=Scarface]huh? Pieternel, kunnen nu de mensen niet mij volledoge tekst lezen? als ik mouse-over die op SPOILER zie ik maar 1 zin en de rest zie ik niet! FIX DIT[/quote] Sorry, maar ik heb dit ook al een tijdje willen vragen. Met firefox gebeurt bij mij hetzelfde. Bij internet explorer doen die spoilertekstjes het weer goed. Is hier iets tegen te doen?

    als reactie op de film Heat

  • [quote=Mannekino]Angelina Jolie naakt toch?[/quote] :Y kijken dus? O+

    als reactie op de film Original Sin

  • Meeslepend drama van onverwacht Nederlandse bodem. Ik heb het boek niet gelezen, maar ik vond de film echt de moeite waard, al had ik meer oog voor een subliem acterende Antonie Kamerling, een van 's Nederlands grootste talenten op het acteergebied.

    als reactie op de film Kleine blonde dood, De

  • Is hier een recensie over geschreven? Want ik zie wel een grijs blok staan met Ask The Dusk recensie, maar de link 'lees verder' doet het niet.

    als reactie op de film Ask the Dust

  • Sublieme Western die blijft boeien! Naar mijn mening een van de beste Westerns omdat het de blanke niet alleen als 'good guys' en de indianen als 'bad guys' laat zien. Je hebt goede en slechte indianen, net zoals je goede en slechte blanken hebt, althans zo wil de film overkomen. Echt een aanrader! T+)

    als reactie op de film Dances with Wolves

  • [quote=lordhumangus]Is dit het vervolg op Madagascar van 2005 ?, ik kan niet wachten.[/quote] Nee, het is een rip-off van zowel Finding Nemo en Madagascar. Kunnen ze bij Disney nou echt niets nieuws verzinnen? :N

    als reactie op de film The Wild

  • [quote=dannyB]Alweer..[/quote] Inderdaad. Is er niets nieuws te verzinnen? Deze was nog niet zo lang geleden op tv.

    als reactie op de film The Others

  • Trailer is echt geweldig, die stem van Clive Owen... heerlijk :) Verder: ben benieuwd!

    als reactie op de film Inside Man

  • Even het gedoe over water buiten beschouwing latend... dit was een oersaaie film. Sla gerust een uurtje van de film over, je hebt niks gemist. Het gaat heel traag, en als je eerlijk bent, er gebeurt bijna niks. Maar dat ligt aan het script, niet aan M. Night Shyamalan, de twee nagelbijtende stukjes die erin zaten waren gewoon erg goed. Verder: mager verhaal, vermijd de film!

    als reactie op de film Signs

  • Volgens mij hoort dit eerder thuis in het rijtje van Uwe Boll films...

    als reactie op de film The Scorpion King

  • Dan is het weer verbeterd naar NET5.

    als reactie op de film Rose Red

  • Wacht even... vorige week zag ik het eerste deel op NET5, en nu is het tweede deel op NED1?!

    als reactie op de film Rose Red

  • Klint als een nogal mager verhaaltje.

    als reactie op de film Runaway Train

  • Dit lijkt me echt zo'n politieke thriller die je minsten twee keer moet zien om 'em te snappen. Niets mis mee, lijkt me namelijk nog steeds een goede film. Trailer zag er wel goed uit.

    als reactie op de film Syriana

  • [quote=Jusjuh]Ben ik heel benieuwd naar. Lijkt me erg leuk, en Cage moet weer even in waardering stijgen na Lord of War, en zijn vorigge Da Vinci Code-kloon...[/quote] Voor mij heeft Cage eerder de taak om mijn waardering te behouden. Ik vond hem goed spelen in zowel Lord of War als in National Treasure (al was die Da Vinci Code-kloon niet zo'n goede film als geheel).

    als reactie op de film The Weather Man

  • Eens een keer een serieuze rol voor Grant, zeker de moeite waard. De film zet je ook wel aan het denken, zeker op het eind.

    als reactie op de film Extreme Measures

  • Nou ja, in het boek ging de ene helft over Agagorn en z'n maatjes. Als je daarmee klaar was,begon je aan de andere helft die over Frodo en Sam ging. Persoonlijk vind ik het leuker zoals het in de film is gedaan.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Two Towers

  • [quote=Colonel_Kurz] Een vol Colosseum dat galmt door het publiek kan vreemde dingen doen met een man. :) Seneca heeft daar ooit nog een heel interessante tekst over geschreven.[/quote] "Vermijd de massa!" :-S

    als reactie op de film Gladiator

  • [quote=Akira-124]7 Boeken?? Een schooljaar doet toch maar 6 jaar??[/quote] Nou nou, als dat zo was zou je schoolcarriere zo'n 36 tot 42 jaar in beslag nemen. Waarschijnlijk bedoel je dat de middelbare school 6 jaar duurt en niet zeven jaar. Op British Boarding School (het soort school waar Potter op zit) duurt het zeven jaar blijkbaar. Iets anders dan hier dus.

    als reactie op de film Harry Potter and the Goblet of Fire

  • Voor mij blijft het een klassiekertje en siert een van de mooiste plaatsen in mijn DVD kast. Must see!

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Two Towers

  • [quote=Jusjuh]Er zíjn al films over Narnia gemaakt, door de BBC. Even over de vraag waarom 2, en 4: Deel 1 is hetzelfde van voor In de Ban van de Ring, de Simarillion is. Hierin word het onstaan, en de geschiedenis van het land Narnia uitgelegd. In boek 2, volgen we 4 kinderen, Lucy, Edmund, Susan en Peter, die Narnia ingaan. Deel 3, is een 'ander' verhaal uit die wereld, wat je een héél klein beetje zou kunnen vergelijken met De Hobbit. Zelfde wereld, nieuwe personages, nieuw verhaal. Maar deel 4 daarintegen, gaat verder waar boek twee ophield. Mogelijk is de sequel van de '05 Narnia deel 4. [/quote] Ah zo. Dat klinkt wat logischer. [quote] (Vergelijk met LotR is omdat het allebei om een fantasiereeks gaat, met ongeveer dezelfde typen boeken qua 'spin-offs' en 'bijbelboeken'. Ikzelf heb echter wel een hekel aan het vergelijk ;))[/quote] Maar ik begrijp em nu wel :)

    als reactie op de film The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

  • [quote=reepicheep]Chronicles of Narnia bestaat uit 7 delen, de film is deel 2, Prince Caspian deel 4. Ik heb de film in VS gezien, en ik zal hem zeker op DVD kopen. Prachtige film, ik had eigenlijk liever Peter Jackson als regisseur gehad.[/quote] Eh? :? Waarom deel 1 en drie overslaan?

    als reactie op de film The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

  • Wat verwacht je van Gilliam, he ;)

    als reactie op de film Twelve Monkeys

  • Ik weet niet hoe ze erbij komen, maar deze film gaat over een Vietnamese wees die terugkeert naar zijn geboortedorp.

    als reactie op de film The Beautiful Country

  • Heerlijk! Geen reclame er doorheen! T+) Kan ik genieten van deze prachtige film.

    als reactie op de film The Pianist

  • Kan iemand me vertellen of dit een Horrorfilm is die de moeite waard is?

    als reactie op de film They

  • Ik vond het een mooie film, zeer de moeite waard. Mooie acteerprestaties van Hanks. Maar ik kan me zeker voorstellen dat mensen deze film saai of langdradig vinden. Ik persoonlijk hou erg van die rustige (zelf)dialogen.

    als reactie op de film Cast Away

  • Dit doet me wel erg denken aan Alien.

    als reactie op de film Deep Blue Sea

  • Ik heb ooit de verfilming van Joan of Arc gezien, maar dan met Leelee Sobieski in de hoofdrol. Als iemand die heeft gezien, kan die mij deze versie aanraden boven de versie met Sobieski?

    als reactie op de film The Messenger: The Story of Joan of Arc