P@tch Avatar

P@tch

reacties

  • Save Ferris!!

    als reactie op de film Ferris Bueller's Day Off

  • Mark Hamill was bij de animated Batman verantwoordelijk voor de geweldige stem van joker. Dat zal wel de reden zijn dat zijn naam opduikt als Joker kandidaat. In animated Batman ownde hij met zijn joker-stem elke scene. Toch denk ik niet dat hij het wordt. Call it a hunch...

    als reactie op de film Batman Begins

  • Reactie op de spoiler: in de comics was dit NIET zo. alleen in de Tim burton versie. Nolan is -enigszins- trouwer aan de comic.

    als reactie op de film Batman Begins

  • Misschien bedoelt hij morele steun? Dat dan mr. GL wel gebruiken na alle kritiek op zijn regiseurs -hum- kwaliteiten.

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Ik heb na -superFX/crappy acting- Sith good old -original- "a New Hope" weer eens bekeken en dat blijft gewoon een hele sterke film. Minder spectakel maar meer emotie. Ik voel me nog steeds meer betrokken met de hoofdpersonen uit de OT, maar ja ik ben niet objectief als het op Starwars aankomt. Starwars was mijn eerste echt indrukwekkende bioscoop ervaring en zoiets is nooit meer uit te wissen.

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Ik ben een grote fan van Edward Norton, maar in deze film legt hij het af tegen William Petersen die in manhunter speelde. Manhunter vond ik beter, ook qua einde wat ik in Red Dragon erg voorspelbaar vond.

    als reactie op de film Red Dragon

  • Okay, inhoudelijk zal ik maar niet op de film ingaan. De meningen lijken daar wel aardig gelijk over. Prachtige effecten, matig acteren, blabla. Maar: wat een g.e.w.e.l.d.i.g.e projectie!! Echt super-kwaliteit. Nog nooit zo'n probleemloze weergave van een film gezien. Je kunt vinden wat je wilt van mr. Lucas, maar qua innovatie van het medium film is hij de pionier van onze tijd!

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith