P@tch Avatar

P@tch

Laatste reviews

War of the Worlds(2005)

"...Die bacterien waren toch wel duidelijk? De film begint nota bene bij een pantoffeldiertje! Hint hint... Ik raad iedereen aan om het boek eens te..."

War of the Worlds(2005)

"...Cultuurbarbaren! lol War of the Worlds is een van de bekendste SciFi werken van de vorige eeuw en idd volgt de film het gevoel van dat boek heel..."

Batman Begins(2005)

"...Bale is een geweldige Bruce Wayne en de overige acteurs waren ook in vorm. Toch was de film niet wat ik er van had gehoopt... Waarom is elke actie..."

Laatste reacties

"...Save Ferris!!..."
Ferris Bueller's Day Off
"...Mark Hamill was bij de animated Batman verantwoordelijk voor de geweldige stem van joker. Dat zal wel de reden zijn dat zijn naam opduikt als Joker kandidaat. In animated Batman ownde hij met zijn joker-stem elke scene. Toch denk ik niet dat hi......"
Batman Begins
"...Reactie op de spoiler: in de comics was dit NIET zo. alleen in de Tim burton versie. Nolan is -enigszins- trouwer aan de comic...."
Batman Begins
"...Misschien bedoelt hij morele steun? Dat dan mr. GL wel gebruiken na alle kritiek op zijn regiseurs -hum- kwaliteiten...."
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
"...Ik heb na -superFX/crappy acting- Sith good old -original- "a New Hope" weer eens bekeken en dat blijft gewoon een hele sterke film. Minder spectakel maar meer emotie. Ik voel me nog steeds meer betrokken met de hoofdpersonen uit de OT, maar ja ik......"
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

laatste ratings

watchlist

P@tch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.