P@tch Avatar

P@tch

Laatste reviews

War of the Worlds(2005)

"...Die bacterien waren toch wel duidelijk? De film begint nota bene bij een pantoffeldiertje! Hint hint... Ik raad iedereen aan om het boek eens te..."

War of the Worlds(2005)

"...Cultuurbarbaren! lol War of the Worlds is een van de bekendste SciFi werken van de vorige eeuw en idd volgt de film het gevoel van dat boek heel..."

Batman Begins(2005)

"...Bale is een geweldige Bruce Wayne en de overige acteurs waren ook in vorm. Toch was de film niet wat ik er van had gehoopt... Waarom is elke actie..."

Laatste reacties

"...Ben benieuwd of ze iets hebben behouden van de duistere kant van de Millar comic. De trailer suggereert van dik hout zaagt men planken pret......"
Eerste trailer Matthew Vaughns 'Kingsman: The Secret Service'!
"...Fransoos die franse SciFi/Fantasy gaat verfilmen? Yes plz!!! Mézières zijn strip verfilmen wordt een uitdaging, maar als iemand het kan... the 5th element kwam al in de buurt qua stijl. Voorstel om te verfilmen: De ambassadeur der schaduwen...."
Luc Besson verfilmt sci-fi comic Ravian
"...Hmmm... geen Ghost in The Shell = Zero credibility..."
Animatiefilm Top 25 aller tijden
"...Grappig. Uit het commentaar blijkt wel dat jullie het origineel niet kennen. Peter Vincent is een acteur die zogenaamd monster-expert is. Als fan van de TV show schakelt de hoofdpersoon uit Fright Night hem in om te bewijzen dat zijn buurman een vam......"
Eerste foto vampierjager Peter Vincent in Fright Night
"...[quote=Golden Ghost]"There can be only one" en daar zouden ze het bij moeten houden. Dus geen remakes oid aub :([/quote] Die regel hadden ze zowiezo op de Highlander film moeten toepassen. De eerste film was geweldig, zeker als je onvermoed de bi......"
Originele Highlander uit 1986 is niet onsterfelijk

laatste ratings

watchlist

P@tch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.