Pococurante Avatar

Pococurante

Laatste reviews

The Manchurian Candidate(2004)

"...De eerste helft is prima. Denzel is goed gecast, alleen niet erg geloofwaardig qua match met z'n achtergrond (een delta force, een rassoldaat). De man..."

The Station Agent(2003)

"...Een dwerg gaat in een trein wonen die hij heeft geërfd en ontmoet diverse personages uit het nabije dorpje. Alweer zo'n film die dolgraag independent..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb de film nu drie keer (één keer helemaal) gezien, maar had soms moeite om er met de aandacht bij te blijven. De regisseur is nét iets teveel in z'n..."

Laatste reacties

"...Triest maakseltje met veel verspilling van acteertalent. Het verhaal heeft niks om het lijf en het slaat ook nergens op. De regisseur is duidelijk niet op de hoogte van z'n eigen kunnen, anders had hij het nooit aangedurfd meteen in het begin al te c......"
Swordfish
"...Truttig, voorspelbaar, deze film is overbodig...."
13 Going on 30
"...En nu in het Nederlands....."
Hong gao liang
"...Suffe voorspelbare film. Mij is niet duidelijk waarom hij gemaakt is en al helemaal niet waarom hij zoveel prijzen won. Of het zou moeten zijn dat de regisseur zo moedig was om alles veel te langzaam te filmen....."
In the Bedroom
"...Sterke film die laat zien dat actie in een Steven Seagal-setting zoveel meer kan zijn. Boeit van begin tot einde...."
Runaway Train

laatste ratings

Pococurante heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pococurante heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.