Pococurante Avatar

Pococurante

reacties

  • Triest maakseltje met veel verspilling van acteertalent. Het verhaal heeft niks om het lijf en het slaat ook nergens op. De regisseur is duidelijk niet op de hoogte van z'n eigen kunnen, anders had hij het nooit aangedurfd meteen in het begin al te citeren uit de filmgeschiedenis. Als je van slappe bamikroketten uit de onderste vakjes bij de frietboer houdt, ga deze dan zeker zien!

    als reactie op de film Swordfish

  • Truttig, voorspelbaar, deze film is overbodig.

    als reactie op de film 13 Going on 30

  • En nu in het Nederlands..

    als reactie op de film Hong gao liang

  • Suffe voorspelbare film. Mij is niet duidelijk waarom hij gemaakt is en al helemaal niet waarom hij zoveel prijzen won. Of het zou moeten zijn dat de regisseur zo moedig was om alles veel te langzaam te filmen..

    als reactie op de film In the Bedroom

  • Sterke film die laat zien dat actie in een Steven Seagal-setting zoveel meer kan zijn. Boeit van begin tot einde.

    als reactie op de film Runaway Train

  • Geen topper, wel leuke gezellige humor. En er zitten een paar sterke momenten in de film.

    als reactie op de film HouseSitter

  • Wat mij betreft een onderschatte film. Heerlijk ingewikkelde en hilarische situaties. De eerste keer dat ik hem zag was ik onvoorbereid en heb de hele tijd dubbel gelegen. Een aanrader voor liefhebbers van de niet-zo-platte zwarte komedie.

    als reactie op de film Head Above Water

  • Ik zie deze film vooral als een verwoede (en mislukte) poging om origineel te doen. Onder de onalledaagse thematiek schuilt een saai maakseltje. De verhaallijnen kabbelen voort zonder de minste verrassing. Het acteerwerk is solide, puike acteurs. Dus als je voor de acteurs (bijvoorbeeld Lara Flynn Boyle) kijkt, word je niet gestraft. Solondz heeft nog wat films gemaakt, allemaal met dezelfde naargeestige tendens.

    als reactie op de film Happiness

  • Ook een leuke 'double entendre' met "ta mère". Wordt trouwens in het Nederlands ook gebruikt.. "Je moeder!"

    als reactie op de film Ciel, les oiseaux,... et ta mère!, Le

  • Kan leuk zijn, maar alles hangt af van de uitvoering. Groundhog Day is een vergelijkbaar simpel verhaal, maar redt het dank zij de puike acteurs. Hier verwacht ik gezien de IMDB-score eerlijk gezegd niet veel van. Zal wel een typisch tienerniemendalletje zijn.

    als reactie op de film Clockstoppers

  • Deze film vergeet je weer snel. Niets is werkelijk geslaagd, de hoofdpersoon kan helaas niet acteren, en er zitten veel irritante ongeloofwaardige passages in. Hij krijgt van mij net geen 6.

    als reactie op de film Phileine zegt sorry

  • Heb hem een keertje gezien, maar niet van begin tot eind, en ik begrijp niet helemaal hoezo hij zo slecht scoort. Het is een beetje een frivole film, in professioneel opzicht dan. Het verhaal is ook wat warrig, maar over het geheel genomen vond ik het een amusante film.

    als reactie op de film Wat zien ik

  • Ego-project van BBT, die zichzelf graag als independent positioneert. Geen slechte film, alhoewel de term "niemendalletje" me op de tong lag. Ik daag de kijkers uit om mij het verhaal een jaar na dato nog eens te vertellen. Wedden dat het moeilijk wordt?

    als reactie op de film Sling Blade

  • Een goeie film met veel sfeer van Bogdanovich (wat mij betreft de beste die ik van hem heb gezien). Vroege rollen van o.a. Jeff Bridges en Cybill Shepherd, die gewoonweg oogverblindend is. Zo mooi, het moest verboden zijn. De film is in het zwartwit en het tempo ligt relatief laag, dus dit is inderdaad geen aanrader als je op zoek bent naar de laatste Michael Dudikoff.

    als reactie op de film The Last Picture Show

  • Op z'n best een zwakke film.. Probeert een kraker te zijn, maar kopieert zielloos van andere films zonder dat dat echt tot een goeie film leidt. Er zitten ook veel idiote passages in en missers in het script.

    als reactie op de film The Sum of All Fears

  • Dit is een trieste film met acteurs die er weinig tot niets van bakken. De originele serie was (veel) beter.

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard: Reunion!

  • Prachtfilm met een aantal onvergetelijke scenes. De pasaage op het station met de boeven die zich vervelen vind ik prachtig. Maar de volgende passage slaat alles. "Harmonica: Did you bring a horse for me? Snaky: Well... looks like we're... [snickers] Snaky: ...looks like we're shy one horse. Harmonica: You brought two too many." Ik krijg kippevel als ik daaraan denk.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West