CitizenCount Avatar

CitizenCount

reacties

  • [quote=hetisjantje]Dat is Black Christmas, 4 jaar eerder. En het is op zichzelf staand saai hoor, daar heb je echt geen andere films voor nodig, maar smaken verschillen. Dit soort films, zombiefilms en gedoe zoals de The Texas Chain Saw Massacre (ook al 4 jaar eerder) is niet echt aan mij besteed.[/quote] Hmm toch eens kijken dan of ik die ergens kan opduiken:-) OT: Ik heb weer genoten :D. Alhoewel alles vrij voorspelbaar is blijft het toch een redelijk spannende film en de muziek en het camera werk zijn top.

    als reactie op de film Halloween

  • [quote=tukkerstein]Ja, volgens mij wel, maar er is niemand die daar ook maar op imdb of filmtotaal een opmerking over maakt.[/quote] Ja iig in Clerks 2. Of ze in deel 1 zitten weet ik niet want die heb ik niet gezien;)

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back

  • [quote=hetisjantje]Domme, saaie horror. Een moordenaar waar je niks mee kan want die volgt alleen maar als een zombie, en de rest wil je sowieso dood inclusief de scriptschrijver, want het is een opeenvolging van het klassieke "precies doen wat je niet moet doen" gebeuren, oftewel rennen als je je moet verstoppen en schreeuwen als je bek moet houden, want dan komt die zombie weer. Na twee minuten kan je de niet-redshirts in deze horror identificeren en de afloop voorspellen. Gaaaap.[/quote] Ja o.a. deze film heeft die "regels" geintroduceerd wat later in bijna alle horror films is gekopieerd. Het kan nu idd wel wat voorspelbaar zijn en saai maar toen die tijd was het dus vernieuwend en een mijlpaal in het horror genre.:)

    als reactie op de film Halloween

  • Een van me favorieten. Te vaak gezien dus ik sla nu maar een keer over. Heb toch de DVD ;-).

    als reactie op de film The Shining

  • Zeker een goede film maar na 3 keer wordt hij wel wat saai. Deel 2 is idd een stuk minder en had ik na 2 keer wel weer gezien. Toch gewoon cool en meesterlijk dus als je Kill Bill nog niet gezien hebt. Gewoon kijken:D

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • Jeugd sentiment :E

    als reactie op de film Police Academy 6: City Under Siege

  • Vage gedoe idd. Beter zenden ze ff gewoon deel 2 en 3 uit van de film serie. Robocop wat doe je :')

    als reactie op de film "RoboCop: Prime Directives"

  • Goede herinneringen aan deze film^^ Het spel op de NES was ook meesters alleen dat was wel van deel 2...

    als reactie op de film Gremlins

  • Maar keer een lach op me gezicht gehad voor de rest zeer flauw en soms onnodig sentimenteel. Nee ik ga toch voor Space Balls als ik een Sci-fi parodie wil zien :D

    als reactie op de film Galaxy Quest

  • Zeker vermakelijke film. Lekker snel, veel humor en absurde situaties. Alleen het einde is wel ERG over de top......

    als reactie op de film The 51st State

  • Ik heb deze laatst gezien in het filmhuis. Zeker interessant om te zien hoe de nazi's nu eigenlijk het volk voor zich won.

    als reactie op de film Goebbels-Experiment, Das

  • [quote=Filmp@ssie]Slappe film, het begint aardig en daarna zakt het weg in het niets. Geen wonder dat deze film voor minder dan € 6.00 wordt verkocht in de winkels.[/quote] Prijs heeft niks te maken met de kwaliteit imho. Laatst nog een Hitchcock collectie gekocht met 12 films voor €10 :). Maar ik snap wat je bedoelt.. OT: Tijdje geleden dat ik deze gezien heb. Wat ik me nog wel kan herinneren is de toffe openingscene voor de rest gewoon een relaxe actie film. geen must see iig.

    als reactie op de film Swordfish

  • Met de juiste dosis fantasie een erg spannende film. Voor de rest heeft deze veel natuurlijk niet dezelfde impact als toen die net uitkwam..

    als reactie op de film The Blair Witch Project

  • [quote]En zo zou ook iedere zender moeten sluiten voor het voorschotelen van dit soort baggerfilms Wanneer komt er weer eens zo'n goeie ouwe film met minstens 1000 doden 4 massaverkrachtingen en een of ander nerd met kettingzaag? [/quote] Ik moest lachen :E O+

    als reactie op de film The Last Picture Show

  • Toen die tijd dat hij uitkwam wilde ik hem graag zien maar nooit aan toegekomen ga vanavond wel even kijken :)

    als reactie op de film The Fifth Element

  • Hmm tis wel een grappige film alleen de hardcore Scooby Doo fans zullen teleurgesteld zijn. Waaronder ik dus;). Ik heb zowel deze als deel 2 gezien en vond de films heel weinig lijken op de tekenfilm serie. Shaggy is wel goed gedaan trouwens :). 7/10.

    als reactie op de film Scooby-Doo