CitizenCount Avatar

CitizenCount

Laatste reviews

Mary Poppins(1964)

"...Fantastische film. Vooral het gedeelte in de tekening is geweldig. Maakte ze maar weer van dit soort films. Veel fantasierijker en veel minder leunend..."

Laatste reacties

"...[quote=hetisjantje]Dat is Black Christmas, 4 jaar eerder. En het is op zichzelf staand saai hoor, daar heb je echt geen andere films voor nodig, maar smaken verschillen. Dit soort films, zombiefilms en gedoe zoals de The Texas Chain Saw Massacre (ook......"
Halloween
"...[quote=tukkerstein]Ja, volgens mij wel, maar er is niemand die daar ook maar op imdb of filmtotaal een opmerking over maakt.[/quote] Ja iig in Clerks 2. Of ze in deel 1 zitten weet ik niet want die heb ik niet gezien;)..."
Jay and Silent Bob Strike Back
"...[quote=hetisjantje]Domme, saaie horror. Een moordenaar waar je niks mee kan want die volgt alleen maar als een zombie, en de rest wil je sowieso dood inclusief de scriptschrijver, want het is een opeenvolging van het klassieke "precies doen wat je ni......"
Halloween
"...Een van me favorieten. Te vaak gezien dus ik sla nu maar een keer over. Heb toch de DVD ;-)...."
The Shining
"...Zeker een goede film maar na 3 keer wordt hij wel wat saai. Deel 2 is idd een stuk minder en had ik na 2 keer wel weer gezien. Toch gewoon cool en meesterlijk dus als je Kill Bill nog niet gezien hebt. Gewoon kijken:D..."
Kill Bill: Vol. 1

laatste ratings

CitizenCount heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

CitizenCount heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.