LunaticLucy Avatar

LunaticLucy

reacties

  • [quote=interbob]Crosby, Stills & Nash. (al of niet met Neil Young). Film is er trouwens een van 13 in een dozijn.[/quote] Volgens mij is dat nummer van Stephen Stills, solo. De film ken ik niet, lijkt me wel een lekkere relaxte "highschool flick"

    als reactie op de film Drive Me Crazy

  • En al weer een film die dus duidelijk helemaal niet komt. Bij alle andere tv gidsen en ook op teletekst van rtl7 blijkt High anxiety van Mel Brooks te komen. Filmtotaal misschien even de programmering beter controleren?

    als reactie op de film Grey Owl

  • Erg moeilijk kijken...als Net5 de boel weer eens omgooit. Die commercielen doen ook maar waar ze zin in hebben!

    als reactie op de film Private Benjamin

  • [quote=jomphst]Dit soort films is al 10.000x uitgezonden Actie actie actie actie actie (x10000000000) Een lullig verhaaltje, wat 'bekende' acteurs. Nee dus[/quote] Deze heb ik nog niet gezien, en lijkt me wel een lekkere actiefilm, wel kijken dus!

    als reactie op de film Passenger 57

  • Geweldige film, dat is kort maar krachtig gezegd. En wat maakt het uit of het "echt" is of niet. Geen enkele film is in weze echt, het is dat ook amusement, entertainment. Ik ga overigens voor de Blues Brothers vanavond, aangezien ik The Green Mile op video heb.

    als reactie op de film The Green Mile

  • [quote=spock]ik snap nog steets niet waarom ze niet James Belushi(de broer van)niet gekozen hadden,ipv goodman,Hij is genees grappig[/quote] Als ze James voor deze rol genomen hadden, was het onvermijdelijke gebeurd. Men was hem gaan vergelijken met zijn broer, iets wat aan zijn acteurstalent af zou hebben gedaan. Verder kan ik nog weinig zeggen over deze film, ik kijk vanavond voor het eerst.

    als reactie op de film Blues Brothers 2000

  • [quote=Baski]En daar sluit ik mij volledig bij aan![/quote] Ook ik kan me hier volledig bij aansluiten. Klasse! T+)

    als reactie op de film Cast Away

  • Lijkt me weer zo'n typische 10x niks film. Madonna kan net zo min acteren als ze zingen kan, hoewel ik het album Ray of light wel uitzonderlijk vind voor Madonna. Verhaaltje van deze film is ook zeer matig...dusse....:N

    als reactie op de film The Next Best Thing

  • [quote=SunChaser]Wat een slechte film. Is het een drama, is het een komedie? Weet je wat we doen het allebei :r Aanfluiting[/quote] Het is het inderdaad allebei, en zeer de moeite waard. Ik raad je aan eens op website te kijken van het gesundheits instituut van Patch Adams, misschien begrijp je de film dan beter. Ik vind het klasse van de bovenste plank en niemand had Patch beter kunnen neerzetten dan Robin Williams

    als reactie op de film Patch Adams

  • Klasse film, en zeer goed spel van Belushi.

    als reactie op de film The Principal

  • [quote=Stealth2000]echt zon vrouwenfilm wat een klote film :r[/quote] Dan heb je er dus helemaal niets van begrepen. Trouwens wat maakt een vrouwenfilm een vrouwenfilm en voor mannen idem dito. Beetje filmliefhebber maalt niet om dat soort "hokjes"....toch?

    als reactie op de film Cry-Baby

  • Het is misschien geen hoogstandje, maar ik vind het gewoon een lekker film. Verhaal is redelijk autobiografisch, natuurlijk met een "lekker Hollywood sausje" Maar de muziek staat als een huis en dat maakt het aantrekkelijk om te kijken.

    als reactie op de film Purple Rain

  • [quote=puddingbuks]Aardige films voor het vrouwe volk onder ons. Beetje zoet zappig. Verder wel leuk acteer werk. Regie en camera werk goed.[/quote] Pardon? Alsof vrouwen alleen naar dit soort films kijken. Mij lijkt het een tamelijk knullige film, dom verhaaltje rechtstreeks uit zo'n beeldromannetje. Lijkt me meer een film voor mannen om lekker te kwijlen bij dat beroemde achterwerk van JLO.

    als reactie op de film Maid in Manhattan

  • [quote=Michaell]Jongens jongens jongens...wie zit hier nu overdreven hoge punten te geven aan deze film? :? :N[/quote] Overdreven in wiens opinie?

    als reactie op de film Geronimo: An American Legend

  • Vond ik de originele Exorsist best wel redelijk eng, deze viel me heel zwaar tegen. Deze film hadden ze beter niet kunnen maken.

    als reactie op de film Exorcist II: The Heretic

  • [quote=de anomalie]Een unieke film. Net als 'Truman Show', 'Forrest Gump' en 'Down with Love' (met Ewan McGregor en Renee Zellweger) een genre op zich. Pure nostalgie, ook al is het dan Amerikaanse nostalgie.[/quote] Is er iets mis met Amerikaans nostalgie? Het is meestal de Nederlandse nostalgie waar ik licht onpasselijk van kan worden :r . Hij was inderdaad al eerder op tv, heb hem toen gemist helaas, dus vanavond ga ik zeker kijken.

    als reactie op de film Pleasantville

  • [quote=Baski]Dat klinkt bijna nog interessanter dan de film! :E[/quote] Dan kijk je toch lekker alleen de reclames? Het lijkt mij best een onderhoudende film. Maar gezien de reacties tot nu alleen van mannen zijn kennelijk...dat verklaart weer een hoop: Geen bloed, niet goed!

    als reactie op de film Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

  • Waanzinnig leuke film! Heb hem eerder al eens opgenomen en nog vaak gekeken. Helaas nog niet de kans gehad om Meet the Fockers te zien.

    als reactie op de film Meet the Parents

  • Shanghai Noon heb ik op video, en kijk hem nog zeer regelmatig. Ik denk dat deze ook zeer de moeite waard is.

    als reactie op de film Shanghai Knights

  • Het lijkt me een leuke film....echter....er staat bij Net5 iets heel anders op het programma vanavond. Foutje bedankt?

    als reactie op de film Hello Again

  • Lijkt me een goeie film. Heb van diverse mensen gehoord dat ze hem errug goed vinden, dus ik ga kijkennnn :Y

    als reactie op de film Blow

  • Leuke film, lekkere dans scenes. Ga hem zeker nog een keer kijken T+)

    als reactie op de film Save the Last Dance

  • [quote=Paul]Het verbaast me elke keer weer opnieuw, dat men op dit forum sommige films super vindt, terwijl het cijfer van IMDB zo laag is (5.8!). Die cijfers zijn naar eigen ervaring redelijk betrouwbaar. Een 5.8 betekent dus gewoon een slechte film.[/quote] Het verbaast mij meer, dat mensen op "cijfers" af gaan. Ratings zeggen mij helemaal niets. Ik kan een film pas beoordelen nadat ik hem zelf gezien heb. Vaak ben ik het dan helemaal niet eens met de ratings. Dus iedereen gewoon lekker kijken..en oordeel dan zelf.

    als reactie op de film Renaissance Man

  • [quote=okkie-man]middelmatige film :}[/quote] Maak ik zelf wel uit als ik em gezien heb ;)

    als reactie op de film Renaissance Man

  • Prima film, erg onderhoudend. Walter Matthau laat zich nog 1 keer van zijn beste kant zien.

    als reactie op de film Hanging Up

  • En laten we vooral de prachtige muziek van Peter Gabriel niet vergeten. Ik vond dat perfect in deze film passen.

    als reactie op de film Birdy