LunaticLucy Avatar

LunaticLucy

Laatste reviews

Charlie's Angels: Full Throttle(2003)

"...>>Die agent deed je waarschijnlijk denken aan Owen Wilson (uit o.a. Shanghai Knights en Zoolander); althans, dat dacht ik in eerste instantie - het..."

Dirty Dancing(1987)

"...Net weer gekeken en ja, weer genoten!! Ik wist niet echt dat er een deel 2 was. Had voor mij ook niet echt gehoeven. Patrick schitterd in deze..."

Being John Malkovich(1999)

"...Laat mij alsjeblieft in een paar zinnen weten wat ik gemist heb aan deze film, anders zie ik mezelf gedwongen een 3 te stemmen.[/quote] Jammer dat..."

Laatste reacties

"...[quote=interbob]Crosby, Stills & Nash. (al of niet met Neil Young). Film is er trouwens een van 13 in een dozijn.[/quote] Volgens mij is dat nummer van Stephen Stills, solo. De film ken ik niet, lijkt me wel een lekkere relaxte "highschool fli......"
Drive Me Crazy
"...[quote=hettar]Hee zeg, je gelooft toch niet echt in die theorieen?? Luister liever naar de ware feiten van Scientology! (OT: dat zoveel mensen de Da Vinci Code serieus nemen zegt weer genoeg over de intelligentie van de mensheid)[/quote] Scient......"
Moslims steunen Da Vinci verbod
"...En al weer een film die dus duidelijk helemaal niet komt. Bij alle andere tv gidsen en ook op teletekst van rtl7 blijkt High anxiety van Mel Brooks te komen. Filmtotaal misschien even de programmering beter controleren?..."
Grey Owl
"...Erg moeilijk kijken...als Net5 de boel weer eens omgooit. Die commercielen doen ook maar waar ze zin in hebben!..."
Private Benjamin
"...[quote=jomphst]Dit soort films is al 10.000x uitgezonden Actie actie actie actie actie (x10000000000) Een lullig verhaaltje, wat 'bekende' acteurs. Nee dus[/quote] Deze heb ik nog niet gezien, en lijkt me wel een lekkere actiefilm, wel kijken du......"
Passenger 57

laatste ratings

LunaticLucy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LunaticLucy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.