smakkie Avatar

smakkie

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...OMG, serieus. ik was al geen liefhebber van Harry Potter. Onder druk van vrienden toch maar een keer mee naar de bioscoop. eerste 5 min waren..."

Laatste reacties

"...Tja, de teaser heb ik gezien by war of the worlds (Beste film van 2005 tot nu aan toe!!! 8-) ) , maar ik kan hem niet meer herrineren. Dus het heeft niet een echt grote indruk achter gelaten. De film draait om hoe de Angry Monkey wordt neergezet. M......"
King Kong
"...Ik ken genoeg vrouwen die eerst nadenken en dan iets zeggen. Die OOK lekker zijn!!!! :Y Maareeeh het bevestigd de regel dat de meeste Music sterren niet kunnen acteren...."
The Dukes of Hazzard
"...Wel een leuke film, leuke opzet, goeie special effects. Maar matthew als Good-Bad guy is slecht gecast. Hij is toch meestal de ideale schoonschoon en komt gewoon niet weg met zo'n aggresieve rol...."
Reign of Fire
"...Jet li in Lethal Weapon 4 (1998) T+) Best bad guy ever in de lethal weapon serie. chow yun fat gebruikt altijd wapens jet li doet alles met zijn handen en voeten, die ownt gewoon...."
Kiss of the Dragon
"...Tja, met alleen special effects kom je er niet he. slecht gecast op tim roth na dan, maar ja die acteert eigenlijk altijd wel goed...."
Planet of the Apes

laatste ratings

smakkie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

smakkie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.