smakkie Avatar

smakkie

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...OMG, serieus. ik was al geen liefhebber van Harry Potter. Onder druk van vrienden toch maar een keer mee naar de bioscoop. eerste 5 min waren..."

Laatste reacties

"...Nette opmerking BHD, is een mega strakke film, GRIMES owned. :P ik heb BHD gemist in de bios, maar ik zal deze dan zeker niet missen. :)..."
The Kingdom
"...Ik zal voor altijd anders naar een appel kijken. :) Heerlijke film om in de bioscoop te kijken. Inderdaad is het verhaal niet echt van hoog niveau, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt met de Fantastische ACTIE scene's en special effects......."
300
"...Vindt het wel zonde dat Apocalypto niks binnen heeft gesleept. Heb echt genoten van die film en misschien wel de beste film van afgelopen jaar. De departed vond ik echt wel lachen, maar wel een cliche einde...."
Winnaars Oscars 2007
"...Zo, Hoe kunnen we 20 jaar Startrek geschiedenis naar de knoppen helpen. :? ach Matt Damon als Kirk, ongelovelijk maar waar. William Shatner draait zich om in zijn graf. Het is een zooitje geldkloperij, was gewoon door gegaan met DS9 en V......"
Star Trek XI casting
"...[quote=ruben]Valt mee te leven. Inderdaad cool dat Pan's Labyrinth wat beeldjes heeft... De enige missers: Happy Feet (zowel Monster House als Cars zijn stukken beter) en Dreamgirls (aburd dat zo'n matige film uberhaupt genomineerd wordt).[/quote]......"
Winnaars Oscars 2007

laatste ratings

smakkie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

smakkie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.