smakkie Avatar

smakkie

reacties

  • Tja, de teaser heb ik gezien by war of the worlds (Beste film van 2005 tot nu aan toe!!! 8-) ) , maar ik kan hem niet meer herrineren. Dus het heeft niet een echt grote indruk achter gelaten. De film draait om hoe de Angry Monkey wordt neergezet. Met Jakson moet dat wel goed komen. Verhaal is zo standaard: Er wordt een groot beest gevonden, tegen beter weten in gaan we daar achter aan. Hij wordt vervolgens boos en sloopt alles. Na 3 pogingen hebben we hem dood. Einde!! Jakson kennende zal de film wel weer 150 min lang zijn. Uncut 180 min. :E Wat ik persoonlijk goed vindt, dan wordt het verhaal teminste goed uitgelegd.

    als reactie op de film King Kong

  • Ik ken genoeg vrouwen die eerst nadenken en dan iets zeggen. Die OOK lekker zijn!!!! :Y Maareeeh het bevestigd de regel dat de meeste Music sterren niet kunnen acteren.

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • Wel een leuke film, leuke opzet, goeie special effects. Maar matthew als Good-Bad guy is slecht gecast. Hij is toch meestal de ideale schoonschoon en komt gewoon niet weg met zo'n aggresieve rol.

    als reactie op de film Reign of Fire

  • Jet li in Lethal Weapon 4 (1998) T+) Best bad guy ever in de lethal weapon serie. chow yun fat gebruikt altijd wapens jet li doet alles met zijn handen en voeten, die ownt gewoon.

    als reactie op de film Kiss of the Dragon

  • Tja, met alleen special effects kom je er niet he. slecht gecast op tim roth na dan, maar ja die acteert eigenlijk altijd wel goed.

    als reactie op de film Planet of the Apes

  • Weer genoten hoor, goeie film door de chemistry tussen Leonardo en Tom.

    als reactie op de film Catch Me If You Can

  • Jessica "IQ van een potlood" Simpson O+ is echt heeeeeeeeel slecht gecast. Wat een domper voor zo'n klassieker. En was/is Daisy geen brunette!!! Maar de charger maakt zoveel goed!! :)

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • Vet lachen deze film, dat die gozer van dawson creek in elkaar gemept wordt, lachen!!

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back

  • Wel een leuke film, met wat leuke scene's maar eigenlijk STARTREK onwaardig. Het wordt tijd voor startrek films met de cast van DS9 en Voyager. Vooral de cast van voyager lijkt mij interresant, zijn ze eindelijk thuis en dan???. Ze kunnen zeker een coole film maken met SEVEN!! :P

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis