qbahamutp Avatar

qbahamutp

Laatste reviews

Brokeback Mountain(2005)

"...Schitterend gefilmd, deze film..! De omgevingen en alles hebben 'm echt gemaakt voor mij, alleen moet ik dan wél toegeven dat ik bij die scene waar ze..."

The Mating Habits of the Earthbound Human(1999)

"...Ik heb m nu net vanavond gezien, heb er écht van genoten! Vooral de vreemde misopvattingen van de verteller zijn echt leuk, en vooral die práchtige..."

Reign of Fire(2002)

"...Hey, dit is een leuke verrassing! Ik wou deze film al een hele tijd weer eens kijken, de muziek heirin is echt geweldig..! Vooral de rock-liefhebbers..."

Laatste reacties

"...Hey! Wat leuk dat we deze vandaag weer op TV hebben.. Ik ga dit keer eens even goed op de muziek letten. Over een paar maanden wordt de muziek hieruit namelijk nog live naar voren gebracht in de Heineken Music Hall: [url=http://www.livenation.nl/even......"
War of the Worlds
"...[quote=sickboy1984]DeZE FiLm iS eCHt NieT KeWl. Er ZIt HeLemAAl GeEn VetTe AcTiE In.[/quote] Ghahah, aan je geboortejaar te zien hoop ik er vanuit te kunnen gaan dat dat sarcastisch bedoelt was.. :P Ik moet helaas toegeven dat ik 'm vooralsnog no......"
The Godfather
"..."In case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!" :D Práchtige film, dit! Hoewel ik't persoonlijk toch niet met je eens ben, Luniz, Eternal Sunshine vond ik toch (nóg) indrukwekkender dan deze film.. Maar je hebt wel gelijk, hij......"
The Truman Show
"...[i]Grafisch gezien[/i] is dit echt een baanbrekende film..! Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat ik echt enorm genoten heb van deze film! Die Leonidas is echt een schitterend karakter, zo trots en agressief: "No spartans will die, today!". Prachtig........"
300
"...Sounds promising...! :D..."
Tai-Pan

laatste ratings

qbahamutp heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

qbahamutp heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.