nwfbakker Avatar

nwfbakker

reacties

  • Is dit een komedie? Ik heb hem destijds in de bioscoop gezien. Ik vond het een erg zakke film. Er viel helemaal niets maar dan ook niets te lachen (hier en daar een uitzondering). Ook het verhaal was zeker geen hoogstandje. Deze film is zeker GEEN aanrader.

    als reactie op de film Raising Helen

  • Ik kan me herinneren dat ik het eigenlijk wel een aardige actiefilm vond. Zeker GEEN 3.3 waard. meer een 7. Hij was echt wel aardig. Niet een top film, maar toch ging hij wel. Dus als je nog niet gezien hebt, kijk hem eens.

    als reactie op de film Speed 2: Cruise Control

  • Ik heb deze film destijds in de bioscoop gezien. Ik vond het een erg amusante film. een beetje indiana jones achtig. Ik vond het ook meer een avonturenfilm dan een actie film. Deze film is echt een aanrader!

    als reactie op de film Sahara

  • Het is nou niet echt bepaald een top film. Echter om zo een keertje te zien wel leuk. Zeker als je wel een beetje houd van sneeuw. Als je hem voor de eerste keer wilt gaan kijken: eerst kijken of er een betere film op komt, zo niet, deze kijken. Voor de eerste keer is hij wel leuk.

    als reactie op de film Snowfever

  • Ik vond het een erg leuke film. Het verhaal zit leuk in elkaar en ook het acteer werk vond ik goed. Een aanrader! [rating 4]

    als reactie op de film When Harry Met Sally...

  • [quote=Roi]Oude versie van Mr/Ms Smith ?[/quote] Waarschijnlijk is Mr/Ms Smith een nieuwe versie van deze film

    als reactie op de film Prizzi's Honor

  • De film vond ik wel aardig. Op zich ben ik een aardige bond fan, al vond ik dit een middelmatige. Heb betere gezien. Toch leuk om zo af en toe weer eens te zien. Zeker kijken dus!

    als reactie op de film The World Is Not Enough

  • Jaa, heel leuk. vooral zo tegen de kerst. Echt een aanrader. Alhoewel ik de film niet voor alle leeftijden vond. Er kwamen sommige stukjes in waarvan ik vond dat ze niet voor iemand van 12 bedoelt waren.[spoiler] de porno stukjes. al zie je niet alles[/spoiler]

    als reactie op de film Love Actually

  • Niet echt een film waarvan je zegt: daar blijf ik voor thuis. het is gewoon zoon standaart actie film vind ik. maar toch wel leuk...

    als reactie op de film Another 48 Hrs.