nwfbakker Avatar

nwfbakker

Laatste reviews

King Kong(2005)

"...Ik vond het een ongelovelijk bagger verhaal. Het was te langdradig. Naar mijn mening kwamen er ook iets te veel lord of the rings elementen in voor...."

Hairspray(2007)

"...Erg leuke film. Ik vond deze film echt het geld en de moeite waard om in de bioscoop te zien. Er werd goed in gezongen en ook John Travolta deed het..."

Laatste reacties

"...Is dit een komedie? Ik heb hem destijds in de bioscoop gezien. Ik vond het een erg zakke film. Er viel helemaal niets maar dan ook niets te lachen (hier en daar een uitzondering). Ook het verhaal was zeker geen hoogstandje. Deze film is zeker GEEN aa......"
Raising Helen
"...Ik kan me herinneren dat ik het eigenlijk wel een aardige actiefilm vond. Zeker GEEN 3.3 waard. meer een 7. Hij was echt wel aardig. Niet een top film, maar toch ging hij wel. Dus als je nog niet gezien hebt, kijk hem eens...."
Speed 2: Cruise Control
"...Ik heb deze film destijds in de bioscoop gezien. Ik vond het een erg amusante film. een beetje indiana jones achtig. Ik vond het ook meer een avonturenfilm dan een actie film. Deze film is echt een aanrader!..."
Sahara
"...Het is nou niet echt bepaald een top film. Echter om zo een keertje te zien wel leuk. Zeker als je wel een beetje houd van sneeuw. Als je hem voor de eerste keer wilt gaan kijken: eerst kijken of er een betere film op komt, zo niet, deze kijken. Voor......"
Snowfever
"...Ik vond het een erg leuke film. Het verhaal zit leuk in elkaar en ook het acteer werk vond ik goed. Een aanrader! [rating 4]..."
When Harry Met Sally...

laatste ratings

watchlist

nwfbakker heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.