Julez Avatar

Julez

Laatste reviews

Littleman(2006)

"...Vond m in t begin nog wel grappig, maar op een gegeven moment sloeg t nergens meer op... (een baby met een tattoo op zijn arm?) Zo ook de..."

Eyes Wide Shut(1999)

"...Grappig die tegenovergestelde reacties. :) Ikzelf waardeer de meeste films, maar deze ab-so-luut niet...Ik vond het in 1 woord: oersaai. Het lijkt..."

Das Experiment(2001)

"...Mensen die zo dom reageren, weten waarschijnlijk weinig van psychologie af...... Ik ben m nu aan t kijken en vind m errug interessant. Maar geeft me..."

Heavenly Creatures(1994)

"...Ben er niet helemaal over uit wat ik er van vond...Op een of andere manier vond ik t niet helemaal kloppen soms. Vooral t einde ('hoe t verder liep..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Aan de ene kant een ordinaire, onsmakelijke horrorfilm. Ik meende dat het de bedoeling was dat het een realistische film zou worden? Yeah right, qua..."

Laatste reacties

"...Ik maar niet begrijpen waarom ik het einde niet begreep...Blijkt dat er maar een halve film is uitgezonden! En bedankt rtl8 :S..."
Living with the Dead
"...Mijn mening over DiCaprio is door deze film helemaal omgedraaid: wat een goeie acteur zeg! Jemig! En dat op die leeftijd. En Depp hoeft voor mij alleen maar in beeld te verschijnen, das genoeg :~ Verder een bijzondere film naar mijn idee, met name......"
What's Eating Gilbert Grape
"...Leuk om een keer gezien te hebben, met name als je zin hebt in een filmpje kijken waarbij je gewoon niet na hoeft te denken..."
The Sweetest Thing
"...Jaaaaaaaaaa deze is leuk!!!..."
My Big Fat Greek Wedding
"...Oh deze is echt zo mooi...Ook al lijkt het je op het 1e gezicht niets: ZIEN!!!..."
The Notebook

laatste ratings

watchlist

Julez heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.