Jim Avatar

Jim

reacties

  • [quote=Tarkus]Ik zit met één prangende vraag bij het zien van deze film... waarom, waarom in godsnaam is deze prent gemaakt ?? Als je de serie niet hebt gezien moet je ook deze film niet bekijken, want je gaat dan wel hopeloos de mist in. Voor mij leek het wel alsof men een hele reeks deleted scènes uit de reeks aan elkaar heeft geplakt om deze film tot stand te krijgen. Ik geeft 4 sterren, alleen om de alweer goede special effects, maar verder is dit geen aanrader. Tip: bekijk de reeks, maar laat deze prent achterwege, een aanwinst is het zeker niet en zeker geen aanvulling op de toch wel goede reeks.[/quote] Op zich vond ik het wel geslaagd in het doel: een blik geven op de gedachte van de Cylons: waarom moet de mens uitgeroeid worden, en hoe proberen ze dat te doen? Vond het ook interessant dat bepaalde dingen werden uitgelegd die in de serie niet werden uitgelegd..

    als reactie op de film The Plan

  • Ik was zo sceptisch tegenover deze film, dat bleek achteraf volledig onterecht. Geweldige film. Zelden zo gelachen bij een animatiefilm!

    als reactie op de film Cloudy with a Chance of Meatballs

  • [quote=GREAT gevechtsfilm fan]deze film is echt niet om aan te horen ik was zeer teleurgesteld na al de aandacht in de media vondt ik hem echt een slechte bond film daarom maar een 6/10[/quote] Niet aan te horen? ;) Vond hem niet slecht eigenlijk. Niet wat ik gewend ben van de oude James Bond films, maar wat verwacht je anders van een vervolg op Casino Royale?

    als reactie op de film Quantum of Solace

  • Jacobo Arbenz: archiefbeelden Mike Bradley: acteert! Arthur A. Busch acteert! George Bush: archiefbeelden George W. Bush: archiefbeelden Michael Caldwell: acteert! Richard Castaldo: acteert! Dick Clark: acteert! De mensen die acteren spelen zichzelf... Dus nja... Bush acteert niet bepaald in deze film... alleen bij persconferenties e.d. :P

    als reactie op de film Bowling for Columbine