Jim Avatar

Jim

Laatste reviews

Komt een vrouw bij de dokter(2009)

"...Heb hem gisteren in de bioscoop gezien, vond hem eigenlijk best goed. Het verhaal was soms vrij zwaar, maar je verwacht niet anders als je naar die..."

Laatste reacties

"...[quote=Tarkus]Ik zit met één prangende vraag bij het zien van deze film... waarom, waarom in godsnaam is deze prent gemaakt ?? Als je de serie niet hebt gezien moet je ook deze film niet bekijken, want je gaat dan wel hopeloos de mist in. Voor mij......"
The Plan
"...Ik was zo sceptisch tegenover deze film, dat bleek achteraf volledig onterecht. Geweldige film. Zelden zo gelachen bij een animatiefilm!..."
Cloudy with a Chance of Meatballs
"...[quote=GREAT gevechtsfilm fan]deze film is echt niet om aan te horen ik was zeer teleurgesteld na al de aandacht in de media vondt ik hem echt een slechte bond film daarom maar een 6/10[/quote] Niet aan te horen? ;) Vond hem niet slecht eigenlijk......"
Quantum of Solace
"...Jacobo Arbenz: archiefbeelden Mike Bradley: acteert! Arthur A. Busch acteert! George Bush: archiefbeelden George W. Bush: archiefbeelden Michael Caldwell: acteert! Richard Castaldo: acteert! Dick Clark: acteert! De mensen die acteren spelen......"
Bowling for Columbine

laatste ratings

watchlist

Jim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.