aceventura Avatar

aceventura

reacties

  • Echt een heel goede film! Het kwam op mij heel naturel en gewoon over. Geen overdreven slapstick, geen overdreven sentiment. Maar gewoon een goed nostalgisch herkenbaar verhaal over vriendschap, liefde en keuzes maken in het leven.

    als reactie op de film Beautiful Girls

  • Hilarische film..naar mijn mening een must voor komedieliefhebbers..Al vind ik deel 1 wel een stuk beter.

    als reactie op de film Ace Ventura: When Nature Calls

  • Ik heb het boek niet gelezen, maar desondanks vond ik het een goede film, met een aardig plot en goede acteurs. Enja Carice van Houten is en blijft natuurlijk een lust voor het oog.

    als reactie op de film De passievrucht

  • [quote=Julez]Wat mij opvalt, is dat als mensen het niet eens zijn met jou, je meteen in de aanval gaat...Kuddediertjes? Jij ben juist degene die mij erg onzeker lijkt... Kill Bill heb ik nog nooit gezien...Misschien dat ik hem vanavond ga kijken als ie echt zo goed is...Ben heel erg benieuwd![/quote] Ik respecteer ieder zijn mening, en ik ga niet in de aanval, ik geef slechts mijn visie op deze film, als iemand in de aanval gaat ben jij het wel met je uiterst simplistische en wereldvreemde tekst. Het is simpelweg een feit dat veel mensen elkaar nalullen, daar is geen studie psychologie voor nodig. En Kill Bill is overhyped door veel mensen naar mijn mening. Velen denken dat Quentin Tarantino altijd goede films aflevert, en dat alles wat hij maakt per definitie goed en stijlvol en iets van klasse heeft: ik vind dat oppervlakkig en veel mensen praten en denken veel naar de heersende moraal, naar wat de kudde zegt. Zo lult half analytisch nederland elkaar na dat van bommel en RVN perse in oranje moet en zodoende iedereen op de straat ook. Dan vraag ik me af: zijn er nog mensen met een eigen visie, een eigen mening in het eeuwige nagepraat van anderen. Tuurlijk kan je dit een goede leuke film vinden, smaken verschillen immers. Maar mijn punt is, geef wel je eigen mening en niet wat de kudde zegt, niet wat je zou moeten zeggen, zeg wat je vindt en kijk niet naar de regisseur en naar de lyrische reacties van anderen.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • [quote=bonevue]Hoe je het wend of draait, Kill bill is een zeer matige saaie film met een onwaarschijnlijk verhaal dat niet echt boeit. Waar deel 1 nog wel uit te zitten is, is dit bij deel 2 onmogelijk. De hoge waardering is tot stand gekomen door het aloude mechanisme van naapen en meelopen. QT is oud nieuws.[/quote] Very very true. Jij snapt hem!! Gelukkig zitten hier ook nog mensen met een eigen mening en die niet een modelantwoord geven die het gemiddelde kuddediertje ook zou geven. Proficiat!!

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • [quote=Kenji]:E Ja nou wordt 'ie mooi! De top-250 is niet serieus te nemen, maar als de waarderingen in jouw voordeel uitvallen haal je IMDb er rustig weer bij! Ik bedien me misschien van drogredeneringen, maar jij bent gewoon volkomen amoreel![/quote] Haha, ow nee hoor ik hecht geen waarde aan Imdb, mijn punt is slechts dat je dan wel heel veel mensen niet serieus gaat nemen want ja je doet het nu af of ik iets raars zegt dat ik reservoir dogs beter vind, maar blijkbaar is dat niet zo raar, en ja het slaat per definitie nergens op omdat smaken nu gewoonweg verschillen.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • Ghehe, ten eerste smaken verschillen. Om eens een cliche te noemen: over smaak valt niet te twisten. Ten tweede op imdb scoort reservoir dogs een 8,4 en jackie brown een 7,5 dus ik sta niet bepaald alleen in het feit dat reservoir dogs beter is, dusja wie valt hier nu niet serieus te nemen met zijn drogredeneringen ;)

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • Onterecht een laag cijfer. Naar mijn mening 1 van de betere horrorfilms. Verwacht geen ingewikkeld intelligent plot en verhaal. Het is gewoon anderhalf uur vermaak. En Jennifer Love Hewitt is ook niet on aangenaam om te aanschouwen in een film. M.i. is deze beter dan deel 1, maar smaken verschillen.

    als reactie op de film I Still Know What You Did Last Summer