aceventura Avatar

aceventura

Laatste reviews

The Usual Suspects(1995)

"...Of het me favoriete film aller tijden is, of het de beste film aller tijden is kan ik niet zo 1,2,3 zeggen. Maar wat is dit geweldige film zeg! Het..."

The Green Mile(1999)

"...Ik vind het geen slechte film, maar wel lichtelijk overrated. De film pakte me op de één of andere manier niet. Hij was te langdradig en ja misschien..."

Kill Bill: Vol. 1(2003)

"...Kill Bill, een film van Quentin Tarantino. Af en toe heb ik het idee dat als die man zijn naam aan een film verbind, dat mensen dan automatisch de..."

Laatste reacties

"...Echt een heel goede film! Het kwam op mij heel naturel en gewoon over. Geen overdreven slapstick, geen overdreven sentiment. Maar gewoon een goed nostalgisch herkenbaar verhaal over vriendschap, liefde en keuzes maken in het leven...."
Beautiful Girls
"...Hilarische film..naar mijn mening een must voor komedieliefhebbers..Al vind ik deel 1 wel een stuk beter...."
Ace Ventura: When Nature Calls
"...Ik heb het boek niet gelezen, maar desondanks vond ik het een goede film, met een aardig plot en goede acteurs. Enja Carice van Houten is en blijft natuurlijk een lust voor het oog...."
De passievrucht
"...Een hele slechte film. Voorspelbaar, onzinnig verhaal en geen leuke karakters. Het is wel zonde, want van zo'n cast verwacht je meer. 2/10..."
Twisted
"...[quote=Julez]Wat mij opvalt, is dat als mensen het niet eens zijn met jou, je meteen in de aanval gaat...Kuddediertjes? Jij ben juist degene die mij erg onzeker lijkt... Kill Bill heb ik nog nooit gezien...Misschien dat ik hem vanavond ga kijken als......"
Kill Bill: Vol. 1

laatste ratings

aceventura heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

aceventura heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.