ireturn Avatar

ireturn

Laatste reviews

Bloody Sunday(2002)

"...Gewoon kijken en in achterhoofd houden dat ierland verscheurd wordt door graaiers uit de hele wereld... en het is niet londonderry... waarom zouden..."

Agnes Browne(1999)

"...Ik hou van ierse films... vooral als de films in een groene omgeving in ierland of schotland of engeland opgenomen is.. heerlijk... dan voel ik mijn..."

Laatste reacties

"...Pff... wat is er toch aan de hand met de zenders? dumb & dumber: leuke film maar wel een paar keer gezien, genoeg lijkt me... het wordt vanavond weer reruns van married with children op rtl7 :) blijft leuk......"
Dumb & Dumber
"...Aaahhh... jeugdsentiment... leuk... leuk is misschien niet het juiste woord maar toch, gewoon leuk :)... kurt toen was anders... kijken jullie jongens :)..."
The Thing
"...@cage hoe laat slaap je eigenlijk altijd? film begint om 23:50 en het is zaterdag...? omdat de volgende dag zondag is moet het toch geen probleem zijn... gaan alle ft'ers zo vroeg naar bed? ook in de weekenden? gewoon curious. :)..."
Igby Goes Down
"...Ok, ik weet het, het zegt niets, maar ik heb een academische studie achter de rug dus denk ik dat ik best wel "ontwikkeld" ben. Maar dit neemt niet weg dat ik dit dus een saaie film vind. Gewoon saai. A beautiful mind gaat ook over het leven van iema......"
Lost in Translation
"...Jackass is niet leuk. Eigenluk dus gewoon niets bijzonders op tv! Weten de zenders nog niet dat we terug zijn van vakantie?..."
Jackass: The Movie

laatste ratings

ireturn heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ireturn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.