ireturn Avatar

ireturn

reacties

  • Pff... wat is er toch aan de hand met de zenders? dumb & dumber: leuke film maar wel een paar keer gezien, genoeg lijkt me... het wordt vanavond weer reruns van married with children op rtl7 :) blijft leuk...

    als reactie op de film Dumb & Dumber

  • Aaahhh... jeugdsentiment... leuk... leuk is misschien niet het juiste woord maar toch, gewoon leuk :)... kurt toen was anders... kijken jullie jongens :)

    als reactie op de film The Thing

  • @cage hoe laat slaap je eigenlijk altijd? film begint om 23:50 en het is zaterdag...? omdat de volgende dag zondag is moet het toch geen probleem zijn... gaan alle ft'ers zo vroeg naar bed? ook in de weekenden? gewoon curious. :)

    als reactie op de film Igby Goes Down

  • Ok, ik weet het, het zegt niets, maar ik heb een academische studie achter de rug dus denk ik dat ik best wel "ontwikkeld" ben. Maar dit neemt niet weg dat ik dit dus een saaie film vind. Gewoon saai. A beautiful mind gaat ook over het leven van iemand maar dan gaat het ook ergens over. Waar gaat dit over? Ja twee mensen, verliefd worden, en dan? Zeer overrated.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Jackass is niet leuk. Eigenluk dus gewoon niets bijzonders op tv! Weten de zenders nog niet dat we terug zijn van vakantie?

    als reactie op de film Jackass: The Movie

  • Fantastische film? Laat me toch niet lachen zeg! Dit is gewoon een saaie film. Zo saai heb ik het nooit eerder meegemaakt.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Goede film. echt tarantino. met tekenfilm tussendoor. meesterwerk.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • @rq lees interview met maarten 't hart vorige week in hp/detijd :) dan weet je wat meer over wat islambashing is ;) ontopic: ja dit is islambashing film... allemaal van die stereotype islamtypetjes, terwijl meesten niet zo zijn...

    als reactie op de film My Son the Fanatic

  • Dit was/is zo fout, daarom ook zo goed :)... jeugdsentiment :'(

    als reactie op de film The Punisher

  • Goede film... Maar het is toch wel weer de zoveelste Islam bashing film. Zoon-vader relatie wordt wel goed weergegeven, daardoor een ok-film. offtopic> Als ik elke keer een Engelse film tegen kom denk ik aan het volgende: Ik vind het heel jammer dat The Rachel Papers nooit meer uitgezonden wordt. Weliswaar geen 100% Engelse film maar zeer underrated is het wel vind ik. Nog meer fans van The Rachel Papers hier?

    als reactie op de film My Son the Fanatic