Quido Avatar

Quido

Laatste reviews

Verjaring, De(1980)

"...Hmmm ... als ik op de site van omroep MAX kijk gaat het om een heel andere film. Eentje die Kees Brusse zelf gemaakt heeft in een recent..."

Laatste reacties

"...[quote=Rarara]ik speculeer dat deze film gesponsord wordt door het kankerfonds of iets dergelijks. is dat de manier waarop deze dagen nederlandse films gefinancierd worden?[/quote] Dat gebeurt nooit, mogen dergelijke fondsen (logischerwijs) niet eens......"
Komt een vrouw bij de dokter
"...Camerawerk vond ik juist prachtig, typisch Bert Pot en veel stijlelementen uit het fantastisch gedraaide Van God Los keren ook hier weer terug. Die cuts hebben betrekking op de montage; was daar ook niet kapot van...."
TBS
"...Je kunt het beter omdraaien: het is wel vaker gebeurd dat een telefilm eerst in de bioscoop ging draaien. TBS is namelijk ook oorspronkelijk een telefilm. Waar die lage waardering hier vandaan komt, begrijp ik niet. Een bot?..."
TBS
"..."Maas elke keer weer geldschieters weet te vinden"? Dit is zijn eerste 'Nederlandse' film in ruim tien jaar tijd, en geldschieters vind niemand in Nederland snel. Zelfs gerenommeerde regisseurs als Paul Verhoeven en Dick Maas. Ga de film eerst m......"
Moordwijven
"...Laat ik het begin nu juist het beste vinden en het deel in Spanje het zwakst. Maar gelukkig heb je de film ook gezien, dus weet je waar je het over hebt...."
Grimm

laatste ratings

watchlist

Quido heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.