Quido Avatar

Quido

Laatste reviews

Verjaring, De(1980)

"...Hmmm ... als ik op de site van omroep MAX kijk gaat het om een heel andere film. Eentje die Kees Brusse zelf gemaakt heeft in een recent..."

Laatste reacties

"...Waarom moeten Nederlandse films apart vermeld worden met NL? Is het zoiets speciaals? Bovendien lijkt me de wellicht grootste NL film van in ieder geval dit voorjaar te ontbreken: Black Butterflies, met Carice van Houten en Rutger Hauer. 22 Mei......"
De grootste releases van 2011!
"...Erg nieuw weer ja, die trailer. Gelukkig niet al sinds 15 december online te vinden ......"
Nieuwe trailer Plan C
"...[quote=UndercoverPanda]Dat heet een mening. Kennelijk vinden sommige mensen het toch bizar als niet iedereen er hetzelfde over denkt.[/quote] Wat heb je aan een 'forum' als iedereen hetzelfde over iets denkt?..."
Eerste afbeeldingen uit Als Je Verliefd Wordt...
"...Als je hierboven even wat posts lees, Frietgezicht, zie je dat er weer direct generaliserende opmerkingen worden gemaakt...."
Eerste afbeeldingen uit Als Je Verliefd Wordt...
"...Wat een standaardgezeik weer op de Nederlandse acteurs. D'r loopt nu nog genoeg meer dan fatsoenlijks ronds. Wat zeg ik; prima acteurs zelfs. Denk aan Pierre Bokma, Jaap Spijkers, Gijs Scholten van Aschat, Fedja van Huet, Derek de Lint, Rutger Hauer,......"
Eerste afbeeldingen uit Als Je Verliefd Wordt...

laatste ratings

watchlist

Quido heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.