Maartus Avatar

Maartus

reacties

  • Dit kijken is werkelijk waar verspilling van je tijd.. vreselijk, de film is zo dramatisch slecht dat ik hier uren kan gaan tikken hoe slecht de film wel niet was. Ik ben goed op weg.. Gewoon op alle vlakken! Veel plezier.

    als reactie op de film The Last Legion

  • Dit is een hele matige film. Ziet er slecht uit, heel zwak verhaal en ook de actie valt zwaar tegen! Niet eentje die wat langer zal blijven hangen..jammergenoeg Zonde :(

    als reactie op de film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

  • Leuke film om een keer te kijken als er niets anders op tv is, maar het is allemaal wel heel erg nep en voorspelbaar. Ik had persoonlijk wel iemand anders uitgekozen als ik die weddenschap had willen winnen ;)

    als reactie op de film She's All That

  • Zodat jij de film daarvoor ook maar gaat kijken en daardoor nog meer allways commercials kan bekijken. Vette film!

    als reactie op de film Equilibrium

  • Zes keer per jaar zou een mooi aantal zijn

    als reactie op de film Big Daddy

  • Ik vond deze film echt zonde van mijn tijd. Had er veel meer van verwacht, die paar leuke grappen hadden ze ook wel in een filmpje van 2 minuten kunnen stoppen ;).

    als reactie op de film Meet the Spartans

  • [quote]puberale jongetjes filmpje?[/quote] Idd, das heerlijk, ik geniet daar wel van :p. Ben het er mee eens dat een 8 lichtelijk overdreven is, maar dat is die .0 van jou erachter ook. Breezerfilm die lekker wegkijkt met een biertje erbij, en das ook wat waard ;).

    als reactie op de film The Girl Next Door

  • [quote=Deweb]En tja, we hadden hem natuurlijk allemaal een hele mooie (dramatische) rol gegunt in een klassieker om nog een keer in te schitteren maar ik denk dat Connery dat heel bewust niet heeft gedaan. Waarom? Geen idee. Maar hij zal er wel zo zijn redenen voor hebben.[/quote] Ik denk niet dat iemand expres zijn cariere afsluit met een zeer matige popcorn film.. Als acteur wil je toch altijd in de beste films schitteren lijkt me? Wel vermakelijke film om een keertje te zien, als je er niet al te serieus naar gaat kijken dan is deze film best wel te pruimen (voor een keertje).

    als reactie op de film The League of Extraordinary Gentlemen

  • Goed of slecht of iets daar tussen. niet leuk..

    als reactie op de film The Thin Red Line