leipe-indo Avatar

leipe-indo

Laatste reviews

Carlito's Way: Rise to Power(2005)

"...Ik snap iets niet in de film maar waarschijnlijk ben ik zo dom... carlito komt dan op een mooie eiland(ik zeg niet wanneer dat komt) maar in pacino's..."

Laatste reacties

"...Deel 1 vond ik nog de beste van de hele scary movie reeks... ik heb eigenlijk wel gelachen bij alle scary movie films... er gaat vast wel een keer een scary movie 5 komen ofzo... dat zouden ze maar liever niet doen maar dat is mijn mening..."
Scary Movie 2
"...De eerste was nog wel aardig... de 2de wat minder en er is ook nog een 3de film daarvan maar die heb ik nog niet gezien maar die moet denk ik niet zo mooi zijn... misschien dat ik hem een keer ga kijken....."
I Know What You Did Last Summer
"...Ik ben een fan van lord of the rings, geen grote fan (ik heb geen zin om daar ruzie over te maken) maar toen ik deze versie had gezien had ik hem al na 10 min. eraf gezet... ik vond deze helemaal niet zo leuk......"
The Lord of the Rings
"...Ze hadden het eigenlijk wel moeten laten na saw 1 maar ik vind het nog wel leuk om naar te kijken......"
Saw III
"...Ik heb de trailer gezien van rocky balboa... en ik moet zeggen... het word denk ik wel een mooie film maar heb je ooit een bokser gezien die op oude leeftijd nog is gaan boksen en dan nog tegen een jongere kerel? lijkt me een beetje onlogisch... maar......"
Rocky Balboa

laatste ratings

leipe-indo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

leipe-indo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.