rjnacken Avatar

rjnacken

reacties

  • Klinkt als Amerikaanse moraal-prut. Als het oordeel al in de titel van de film zit, dan weet je het wel: eendimensionale gristelijke 'film'.

    als reactie op de film She's Too Young

  • Beste uit de serie. Goede horror met de weerwolftransformatie als metafoor voor het opgroeien van pubers... als je dat erin wilt zien tenminste... :) Dat mist in ieder geval wel in deel 2 en 3, die daarom beter vergeten kunnen worden.. Cijfer klopt wel imo.

    als reactie op de film Ginger Snaps

  • Hahahaha! Goede Don Lafontaine stem bij de trailer! Ik denk dat ik de film weer oversla; Ed Harris vindt ik altijd goed, maar Connoly.. pfff... ik kijk liever de trailer nog een keer.. "One man... One desire!..."

    als reactie op de film A Beautiful Mind

  • Ook al vind ik The Thing natuurlijk een meesterlijke film, eigenlijk had Control natuurlijk film du jour moeten zijn vandaag beste meneren en mevrouwen van FilmTotaal! Of is dat omdat ie nu op een Vlaamse zender komt (het fenomenale Canvas.. hadden we in NL maar zulke televisie..)

    als reactie op de film Control

  • Reactie van Tware is van afgelopen mei, mensen. Wel apart hoe erg de stem van de grote massa en die van filmrecensenten uit elkaar ligt.. De top-critics bij Rottentomatoes geven dit slechts een 15 (van de 100) en noemen het "With miscast stars, a ludicrous plot and an obvious twist, Derailed embodies its name all too aptly.". IMDB (en FT) en goede voldoende.

    als reactie op de film Derailed

  • Inderdaad schaamteloos jatwerk van Se7en als je het mij vraagt. Verder allemaal miscasts die van de film een B-televisieserie maken.. grappig 1; die andere kloon The Bone Collector had Leland Orser er ook al in.. en hij speelt ook nog eens in Se7en.. :) grappig 2; David Cronenberg als cameo is altijd leuk

    als reactie op de film Resurrection

  • Een matige tien! lekker kop-middenstuk-staart script, goede regie en goed gecast (black, maar eigenlijk vooral de kinderrollen). Het had zo snel kunnen veranderen in een verschrikkelijk softe flutfilm met de premise, maar cast & crew maken er een ontzettend enthousiaste film van met net genoeg scherpe randjes om het boeiend te houden.

    als reactie op de film School of Rock

  • Heb toevallig net de Rifftrax-versie gezien van deze film. Die is vrij geniaal. Zeker in tegenstelling tot de film zelf..

    als reactie op de film Daredevil

  • BlauweBanaan heeft het over Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. Die zat bij een speciale 2-disc DVD van de orginele film van Anchorman. Hij is vast via flixflux te vinden denk ik. Ik heb hem een tijdje geleden gezien en vond hem nog incoherenter dan het origineel. Logisch natuurlijk; de film is gemaakt van losse stukjes die zijn blijven liggen op de montagevloer. Maargoed, hij is voor de grappen natuurlijk de moeite waard. Elk moment dat Brick in beeld is is automatisch hilarisch.. "LOUD NOISES!!"

    als reactie op de film Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

  • Hey.. wijlen Steve Irwin.. ik wist niet dat ie ook in films gespeeld heeft. Zal alle stunts zeker zelf hebben uitgevoerd. Verhaal klinkt afgrijselijk, dus ik sla hem mooi over.

    als reactie op de film The Crocodile Hunter: Collision Course

  • Ik vond deze nog steeds best vermakelijk trouwens. Inderdaad geen ranzige mutatieshots, alhoewel B er op het eind wel freaky uit gaat zien. En deze moet je natuurlijk ook zien voor de yoga-training scene. Disturbing!

    als reactie op de film Ginger Snaps: Unleashed

  • ??? Het YouTube filmpje bovenaan laat de trailer niet zien, maar een compilatie van de film; meteen alle grappen op een rijtje, met het einde en zelfs een stukje credits erbij.. Dat scheelt, nou hoef ik niet meer een tenenkrommende 2 uur tegen Sandler aan te kijken, in de hoop op wat humor. FT bedankt!

    als reactie op de film The Waterboy

  • 1 van de meest effectieve space-horrors die ik ooit heb gezien. Acteerwerk, verhaal en sfx komen niet boven 'gemiddeld' uit, maar opbouw, shockmomenten en gore zijn allemaal spot-on, waardoor deze film ontzettend goed werkt. Na afloop had ik een paar uurtjes nodig om weer bij te komen, en dat kenmerkt de betere horror-film.

    als reactie op de film Event Horizon

  • Ja, dit is inderdaad echt een hartverwarmende kinderfilm. Leuk voor iedereen en een grappig verhaal. RU

    als reactie op de film Tsatsiki

  • Mee eens! Dit is een prachtige film.. De isolatie, roddel-cultuur en het beklemmende ons-kent-ons gevoel van een vinex-dorp wordt in een absurde warmerdam-sfeer goed neergezet. Acteurs lijken hun rollen allemaal leuk te vinden (vooral warmerdam zelf) en het verhaal is een volwassen sprookje. Echt een topfilm. [rating 5]

    als reactie op de film De Noorderlingen

  • Ik vind James Cameron altijd een heel kundig filmmaker, maar de hele premisse van gemuteerde vliegende piranha's doet mij heel snakes-on-a-plane-achtig aan als ik eerlijk ben. Ik heb nu nog respect voor de man door terminator (1&2) & aliens. Titanic vond ik marketing-technisch zeker knap (vind ik ook interessant bij een film). Maar ik denk dat ik deze maar oversla.

    als reactie op de film Piranha Part Two: The Spawning

  • Aaahhh!! Hij komt weer! Dit is echt een van de beste en meest menselijke drama's die ik ooit heb gezien. Nighy is perfect gecast. Iedereen kijken!

    als reactie op de film Gideon's Daughter

  • Ja dag FMJ! Batman Returns was super en kan zich meten aan de eerste. Zeker omdat Burton meer vrijheid kreeg in de hele aankleding van de film. Wat erna kwam is jammer en Begins moet ik nog even kijken, maar heb wel goede hoop. RU

    als reactie op de film Batman

  • Hm. Inderdaad supergoede film.. DVD-waardig en het ook helemaal eens met de 8.0 Heeft iemand toevallig een link met zo'n goede theorieen-site over 12M voor mij? Ik ben wel benieuwd, maar kwam op niet echt interessante dingen toen ik ging zoeken.

    als reactie op de film Twelve Monkeys