bijna2mtr Avatar

bijna2mtr

reacties

  • Een terechte hoge score, en degenen die um niet kennen moeten er zéker naar gaan kijken, maar voor mij hoeft deze film niet meer hihi.

    als reactie op de film The Breakfast Club

  • Tja, Jean-Claude Van Damme valt wat mij betreft in de categorie Niet Kijken. [img]http://nl.toonpool.com/user/5787/files/jean_claude_van_damme_701745.jpg[/img]

    als reactie op de film The Quest

  • [quote=tyler durden]als je lock stock and 2 smokking barels te gek vond...vindt je deze ook zeker leuk.!![/quote] Dankje voor deze vermelding. Lock, Stock and two smoking Barrels ken ik en vond ik geniaal leuk. Ik ga Snatch kijken!

    als reactie op de film Snatch.

  • Tja.. Don Johnson.. Als iemand die niet kan zingen ook nog eens gaat proberen te acteren...

    als reactie op de film Born Yesterday

  • Jammerjammerjammer.. GEEN Million Dollar Baby vanavond (6 juli 2009) Het is de hele avond Michael Jackson op TV3 FT is niet altijd bij de tijd :(

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • [quote=abba82](...) Ik zag deze film toen ie net een paar weken op dvd uit was voor 3 of 5 euro in de winkel liggen, ik ging er toen van uit dat het een flutfilm was (...)[/quote]Die low-price DVD's zijn zo goedkoop omdat ze (vaak) uitgekleed zijn. Ik bedoel: de DVD-extra's zitten er dan niet bij en je betaalt alleen voor de 'kale' film zonder Director's comments of andere bonussen.

    als reactie op de film Lord of War

  • Babbelonisch leuke film. Kijken met een glimlach (een heel klein traantje is ook toegestaan) en genieten van de uiteenlopende karakters die een voor een meebouwen aan een prachtig verhaal met een -toch wel- happy ending. Het is inderdaad lekker mensen kijken.

    als reactie op de film The Terminal

  • Erg vermakelijke film! Het wat slappe achterliggende verhaaltje van een stel vrouwen (in iets te strakke pakjes) dat een roof gepland heeft doet amateuristisch aan maar dat wordt royaal gecompenseerd door de heerlijke dialogen (jaja, Bob is niet altijd silent!).

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back

  • Ik heb deze film meermaals gezien en vind 'm zeer sterk. Uitermate spannend en (wederom) een geweldige rol voor Morgan Freeman. Nou ben ik wel 'n beetje fan van die man en de rol zou het ook heel goed doen met een andere acteur, maar Freeman doet het zoals alleen hij dat kan. Over Shawshank moet je het hier niet hebben. Dat is een Kunstwerk op zích.

    als reactie op de film Kiss the Girls

  • Ik heb de film 13/02/'08 gekeken en vond 'm héél apart. Een mengeling van "kwaliteits-genres" die je zou geven aan Nightmare/ElmStreet, Stephen King en ja, zelfs Hitchcock. Spanning tòt, en plot (pas) áán het eind! De categorie-omschrijving zoals hier door FT genoemd wordt (drama, horror, mistery en thriller) vind ik absoluut kloppend en terecht.

    als reactie op de film The Skeleton Key

  • Trailer te zien op: http://www.moviesbox.us/comedy/extreme-dating-2004.html Ik ken 'm (nog) niet, maar aan de hilarische voorvertoning te zien past deze film in het genre Jake and Silent Bob Strike Back, Raising Arizona.

    als reactie op de film Extreme Dating

  • Voor de nieuwsgierigen onder ons: er is een trailer (flash) op deze site: http://www.trailerfan.com/movie/prizzi_s_honor/trailer

    als reactie op de film Prizzi's Honor

  • Mijn mening: IJzersterk.. briljante rol voor Morgan Freeman. De psychologie van de opsluiting (en afsluiting van de maatschappij). You get institutionalized... De Oscarnominaties hadden verzilverd mogen zijn, allemaal. Heb 'm al vaak gezien.. blijft indrukwekkend..

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • De programma-informatie op deze site klopt helaas niet altijd.. vanavond Mr.Bean en nog een keer Mr.Bean op RTL7, en niet deze film

    als reactie op de film Prizzi's Honor

  • Iets te vaak gezien.. maar ach het kijkt zo makkelijk weg met 'n baal chips in je ene hand en 'n drankje in je andere hand. De eerste uit de DieHardKloon vond ik de beste, maar dat komt vaker voor bij sequals. Deze derde komt wat mij betreft op de tweede plek.

    als reactie op de film Die Hard with a Vengeance

  • Dit is (cq vind ik) een absolute must-see. Sfeer, screenplay, perfecte karakters, een ragfijne vleug mystiek van Stephen King en de rakende dramatische momenten maken The Green Mile tot een van Darabont's meesterwerken. Wie deze film waardeert, 'moet' ook The Shawshank Redemption gaan zien van dezelfde regisseur.

    als reactie op de film The Green Mile