Nickzy9 Avatar

Nickzy9

Laatste reviews

Diggin' for Dollars(2004)

"...Heb nog nooit zo'n goedkope en slechte film gezien! :o De dvd hoesje ziet er leuk uit en ook de beschrijving op de achterkant trok me wel. Maar wat ik..."

Inglourious Basterds(2009)

"...Gisteren in de bioscoop gezien, en het was gewoon volle bak ik de bios! En heb er eens overna gedacht en bedacht mij dat het echt heeel lang geleden..."

Hooking Up(2008)

"...Gistere deze film gehuurd. Ik was op zoek naar een film voor een vrijdagavond met vrienden en volop drank. En daar is deze film zeker geschikt voor!..."

Material Girls(2006)

"...Omdat er verder echt niets op tv was, net maar gekeken naar deze film. Al was Hillary Duff toch wel de reden waarom ik het poging waard vond. Maar is..."

Tyrone(1999)

"...Als je zo de achterkant van die dvdhoes leest, en dan in de wetenschap bent dat Ethan Suplee (Randy in 'my name is earl') leek dit me best wel een..."

Laatste reacties

"...Opzich wel een redelijk film, verhaal is leuk bedacht en hij ook best leuk.. Alleen had eerlijk gezegt wel wat meer verwacht van Owen Wilson.. Maargoed.. [b]Cijfer: 6/10[/b]..."
Drillbit Taylor
"...Lekkere snelle actie film! Verveeld geen moment! Goed verhaal trouwens ook met een spectaculair slot! [b]Cijfer: 8/10[/b]..."
Crash and Burn
"...Ik kon er niet om lachen, er zat geen verhaal in, geen actie, geen leuke momenten.. Zo saai als maar kan.. Niet iets wat je veracht als je een film ziet van Quentin Tarantino en met johnny knoxvill1... Kan niet niet anders dan deze een onvoldoende......"
Daltry Calhoun
"...[quote=Icke]De leukste high-school comedy die ik ooit zag.[/quote] Idd erg leuk!! En niet te vergeten: Vanilla Ice Tony Hawk David Hasselhoff Tommy Lee Jermaine Dupri James Brown Wow en dat voor een highschool movie!! :D [b]Cijfer:......"
The New Guy
"...Voor een film die over een vrijgezellen feest gaat is het toch een film in een heel wat ander sfeertje dan je gewent bent.. Maar toch bleef hij boeien tot het eind! [b]Cijfer: 6/10[/b]..."
The Groomsmen

laatste ratings

4,8
Mr. Deeds (2002)
Mr. Deeds (2002)
4,3
The Animal (2001)
The Animal (2001)
4,4
First Daughter (2004)
5,2
Volcano (1997)
Volcano (1997)
6,2
Idiocracy (2006)
Idiocracy (2006)

watchlist

Nickzy9 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.