Pieternel Avatar

Pieternel

Laatste reviews

King Kong(1933)

"...Eindelijk weer eens op tv. Deze historische film is natuurlijk een must-see voor iedereen. Hij blijft na al die tijd nog steeds overeind (als je niet..."

Ransom(1996)

"...De eerste keer dat ik deze film zag was ik er niet erg van onder de indruk, maar bij de tweede keer kon ik het spel van Sinise en Gibson toch zeker..."

Shadow of the Vampire(2000)

"..."Hoe ver moet je gaan met method acting?" Heb de film helaas nog niet mogen aanschouwen, had er wel al goede reacties op gehoord. De..."

Casualties of War(1989)

"...Michael J Fox doet het verrassend goed in deze serieuze rol, het karakter van Penn staat zoals bijna altijd als een huis en het verhaal dat de film..."

Conspiracy Theory(1997)

"...Hmm, vind het moeilijk wat over deze film te zeggen. Heb hem al een aantal keren "gezien" en ben evenzovele keren (-1) in slaap gevallen. Aangezien..."

Laatste reacties

"...Deze film is het gewoon niet... niet net niet, maar gewoon helemaal niet. Alles is 'way over the top'!..."
The League of Extraordinary Gentlemen
"...[quote=Awas Iku Setan]Heeeeee....het zijn geen Light sables...mensen...het zijn gewoon.....gekleurde TL- buizen uit Praxis ...HAHAHAHAH.....gewoon lekker genieten.....May the Force be with you ...[/quote]Volgens mij zit je gewoon te fokken... straks......"
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
"...[quote=BackGround]Mijn 10 draagt ook niet echt bij aan een hoger cijfer..... :([/quote]Mijn 9 daarentegen weer wel ;)..."
The Terminator
"...[quote=Birdarcade]Wat heeft die cap uit Stanley Kubricks' "a Clockwork Orange" nou te maken met Godzilla?[/quote]Dat snap je vast wel als de (aan het plaatje) voorgaande reacties leest...."
Godzilla
"...[quote=Durkie]Raar dat ze dan niet in het lijstje van de cast staat... en dat rijmt![/quote]Maar waarop dan? De film viel me een beetje tegen. Ik had hem op de een of andere manier wat spannender of enger verwacht. Michael Douglas is werkelijk een......"
Don't Say a Word

laatste ratings

Pieternel heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pieternel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.