Benne Avatar

Benne

Laatste reviews

Benne heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het ziet er inderdaad goed uit, maar hij zal het succes van 'Lord of the Rings' toch niet herhalen denk ik, ook al is dat de natte droom van New Line... En noch Ian McKellen, noch Christopher Lee behoren tot de cast......"
Trailer The Golden Compass
"...@tukkerstein: de Aarde is een planeet en planeten worden met een hoofdletter geschreven, dus in het vervolg... On topic: Keanu Reeves kan er wel mee door, Scott Derrickson ook, maar echte toppers zijn het niet. Het wordt dus afwachten, zoals met e......"
Reeves zet Aarde stil
"...Respect, mic-abuser, ik had het niet beter kunnen zeggen... Niemand kent de situatie van Wilson, dus niemand heeft het recht om af te komen met dwaze reacties à la tukkerstein, die getuigen van een behoorlijk 'laag niveau' (sic). En 'medelijden me......"
Owen Wilson doet zelfmoordpoging
"...Het is gewoon een belachelijke gast. Tuurlijk is alles gratis in Cuba, door het achterlijke beleid heeft niemand daar een schappelijk inkomen... Er zijn in Europa trouwens ook medische wachtlijsten waar je voor jaren op verzeild kunt raken. Maar ja,......"
Michael Moore aan de tand gevoeld
"...Zeer indrukwekkend allemaal, maar ik denk dat hij behoorlijk snel door zijn arsenaal potentiële bezoekers zal zitten. Eén miljard dollar wereldwijd lijkt mij niet haalbaar (en Titanic al helemaal niet), maar hij kan wel dichter komen dan aanvankelijk......"
Records voor Spider-Man 3

laatste ratings

watchlist

Benne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.