BillyBlack Avatar

BillyBlack

Laatste reviews

Hearts in Atlantis(2001)

"...Nogal duidelijke reactie op het succes van Stand By Me. Kijk bijvoorbeeld naar de bijna gekopieërde shots van kinderen, rond de 10 jaar, die over de..."

The Grudge(2004)

"...Ik was van plan eerst deze te kijken en dan het japanse origineel te bekijken. Nadat ik deze had gezien gaf ik gelijk de moed op. Na een uur was ik..."

Laatste reacties

"...[quote=CitizenCount]Ja iig in Clerks 2. Of ze in deel 1 zitten weet ik niet want die heb ik niet gezien;)[/quote] Niemand die hier iets weet van het ViewAskeyniverse? Dat alle films van Kevin Smith door plaatsen en personages met elkaar verbonden......"
Jay and Silent Bob Strike Back
"...[quote=ChOcOhOlic]ik weet niet of ik moet kijke of niet...:?[/quote] Niet doen.. for the love of God......"
She's the Man
"...Hoe kan deze ongelooflijke ***film nou een 6,5 op IMDB hebben? Dit is een van de weinige films die ik nou echt een 1 waard vind.. alleen voor het optreden van Vinnie Jones......"
She's the Man
"...Het beschreven plot doet me meer denken aan een minirecensie dan een plotbeschrijving... De film gaat dus over twee gekken die mensen vermoorden in een visueel spektakel?..."
Natural Born Killers
"...[quote=Jildert]Grappig dat je alle jongeren over een kam scheert. Ik durf te wedden dat het grootste gedeelte van mensen van jouw leeftijd ook liever naar een spektakelfilm kijkt dan dit saaie gedrocht. Spektakelfilms heb je namelijk al heel wat jare......"
Seven Years in Tibet

laatste ratings

BillyBlack heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BillyBlack heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.