gertoz Avatar

gertoz

reacties

  • Zeldzaam leuke combinatie van humor tegenover misdaad. Erg goede film met verassend einde.

    als reactie op de film In Bruges

  • Zeer intressante film, al voelde ik me wel een beetje ''gefopt'' aan het einde van de film waardoor ik er een beetje een nare bijsmaak van kreeg. Verder slim bedacht en veel meer als alleen een goede vechtfilm.

    als reactie op de film Fight Club

  • Beste film die ik tot nu toe gezien heb. De combinatie van verschillende elementen maakt deze film compleet. Iedereen die deze film nog niet gezien, zeker kijken.

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • American Pie humor, waar alle clichés over Europa aan elkaar geregen worden. Ondanks dat is het een leuke film met grappige humor.

    als reactie op de film EuroTrip

  • [quote=crazy nelis]Ik heb de film om op school te laten zien. Om hem voor je plezier te kijken is geen aanrader. heel erg traag en langdradig en het acteerwerk is ook erg houterig. Alleen voor de ecte liefhebber.[/quote] Inderdaad, heb het niet tot het eind kunnen volhouden. Maar voor een geschiednisles kan ik me voorstellen dat hij een goed beeld weer geeft van de tijd.

    als reactie op de film Max Havelaar

  • Ik vind hem echt top, vooral de manier waarop de hoofdpersoon voor zijn moeder probeert te verbergen dat de muur gevallen is. Erg goed.

    als reactie op de film Good Bye Lenin!

  • De film viel mij tegen ondanks dat het acteerwerk zeer goed was. Het switchen tussen de twee tijden (jong en oud) deed me denken aan de Tweeling, een eerdere film van Ben Sombogaart. Orgineel verhaal voor een film, had misschien iets beter uitgewerkt kunnen worden. Aan de acteurs heeft het niet gelegen en verder goeie film.

    als reactie op de film Bride Flight

  • Zeer goeie film, het zwart-witbeeld vind ik heel bijzonder omdat het de sfeer erg goed weer geeft. Zeker wanneer je het meisje met het rode jurkje voorbij ziet komen dat als enige in kleur is.

    als reactie op de film Schindler's List

  • Ik vind the Bucket List een leuke en orginele film, met humor en zeker ook een serieuze toon. Interessant om twee van zulke topacteurs naast elkaar te zien in zo'n soort film.

    als reactie op de film The Bucket List